Recep Erol' dan Terörü Lanetleyen Açıklama

AK Parti Büyükçekmece ve İBB Meclis üyesi Recep Erol " Mabette, Pazar yerinde, stadyum ya da eğlence yerinde yapılmasının arasında hiç bir fark yok" diyerek terörü lanentledi

BÜYÜKÇEKMECE 2.01.2017 14:11:00
Recep Erol

Büyükçekmece Belediyesi 2017 yılı ilk Meclis toplantısında AK Parti adına söz alan Grup Başkan Vekili Recep Erol, terör ile ilgili şunları söyledi;

"2016 Yılının bitiminde 2017 yılını karşılarken ve hepimiz kötü ve sıkıntılı günlerin geride kalmasını ümit ederek mutlu huzurlu günleri birbirimize dilerken, maalesef 2017 yılının ilk saatlerinde kalleşçe bir terör olayı meydana geldi. 

Yeni yılın ilk saatlerinde savunmasız insanlar üzerine hunharca yapılan silahlı saldırı milletimizi derinden yaralamıştır.Bu bir vahşettir, bu bir cinayettir.
Bu insanlık dışı katliamın bir pazarda bir mescidde yapılmasından farkı yoktur.
Teröristlerin hedefleri mekanlar değil insanlardır, ülkemizdir, milletimizdir. Gün terörün her çeşidine milletçe kenetlenme günüdür.
Hiçbir müslümanın ve hiçbir vicdanın kabul edemeyeceği bu katliamı yapanları lanetliyoruz. 

Tüm dünya görmelidir ki bugün birden fazla cephede terörizmin hedefı haline gelen Türkiye bu belaya karşı yalnızda olsa sonuna kadar mücadele edecektir. Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne kast edenler bilmelidir ki sivilleri katleden bu zihniyetin emellerine ulaşmasına milletçe asla müsaade etmeyeceğiz. Otuzdokuz canımız kıyıldı, sözün bittiği yerdeyiz.
Tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Milletimizin başı sağ olsun."