Hayırsever İşadamından 10 Tekerlekli Sandalye

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Belediyeye 10 tekerlekli sandalye bağışında bulunan iş adamı bağışçı Cahit Yalçın'a teşekkür plaketi verdi.

BEYLİKDÜZÜ 17.11.2016 08:28:00 0
Hayırsever İşadamından 10 Tekerlekli Sandalye

Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleşen törende konuşan hayırsever vatandaş, “Sosyal sorumluluk projelerinde üzerimize düşen görevi yapacağız.”dedi.

Yardımlaşma ruhunun yüksek olduğu Beylikdüzü’nde örnek davranışlar sergileniyor.

İş adamı bağışçı Cahit Yalçın, Beylikdüzü Belediyesi’ne 10 tekerlekli sandalye bağışladı. Sosyal sorumluluk çalışmalarını takip edeceklerini belirten ve bu hususta kendilerine yardımcı olan Beylikdüzü Belediyesi’ne teşekkür eden hayırsever vatandaş, Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde düzenlenen törende konuştu.

Bağışçının da Beylikdüzü’nde oturduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, duyarlılığından dolayı Yalçın’ı kutladı. Bu tarz duyarlı davranışlar toplumsal anlamda birlik ve beraberliğimizi güçlendirir. Bu bağışlar bize sorumluluk veriyor. Mutlaka doğru kişilere ulaştırmalıyız, teslim etmeliyiz anlamına geliyor. Kurumum, Beylikdüzü ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu ve bağışçı iş adamına plaketini takdim etti.