HAYDİ DOSTLAR AŞIYA!

Büyükçekmece Belediyesi örnek bir projeye daha imza atarak sahipli veya sahipsiz tüm hayvanları ücretsiz olarak kuduz aşısı yapıyor.

BÜYÜKÇEKMECE 8.06.2016 16:54:09
HAYDİ DOSTLAR AŞIYA!

Ücretsiz kuduz aşısı imkanı Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle muhtarlıklarıyla işbirliği yaparak uygulamayı belli bir takvim çerçevesinde tüm mahallelerde sürdürüyor. Türkiye`nin en büyüklerinden biri olan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi`nde 5 bine yakın sokak hayvanına barınma imkanı sağlayan Büyükçekmece Belediyesi, örnek bir projeye daha imza atıyor.

Belediye veya muhtarlıklardan bilgi alınabilir

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün talimatıyla ilçe genelinde sahipli ve sahipsiz bütün hayvanlara ücretsiz aşı yapılacak. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki mahalleleri gezerek vatandaşlardan bu yönde gelen aşı taleplerini yerinde karşılarken ayrıca o bölgede yaşayan ve daha önce aşı yapılmadığı tespit edilen sokak hayvanlarına da kuduz aşısı yapılacak.

Evlerinde besledikleri kedi ve köpeklere ücretsiz kuduz aşısı yaptırmak isteyen vatandaşlar Büyükçekmece Belediyesi`ne veya bağlı bulundukları mahalle muhtarlarına müracaat ederek detaylı bilgi edinebilirler.


Anahtar Kelimeler: