Avni Anıl, B. Çekmece`de şarkılarıyla anıldı

Büyükçekmece Musiki Derneği, sanatsever Büyükçekmecelilerin yoğun katılımıyla muhteşem bir Türk Sanat Musikisi Konseri gerçekleştirdi.

KÜLTÜR-SANAT 23.05.2016 12:45:31
Avni Anıl, B. Çekmece`de şarkılarıyla anıldı

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilen Sevgi ve Hoşgörü Konseri`nde ‘Avni Anıl Şarkıları' seslendirildi.

"Büyükçekmece halkıyla başarıyoruz"

Şef, Cengizhan Sönmez yönetimindeki konserin konuk sanatçısı Gülşah Sönmez, solo okuduğu eserlerle ayakta alkışlandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ü temsilen konsere katılan Ahmet Şahin, Kültür ve sanatta en iyi yerdeyiz ve bunu sizler gibi sanata hizmet eden musiki derneklerimizle, diğer sanat derneklerimizle en önemlisi de sanattan ve kültürden anlayan halkımızla başarıyoruz” dedi.

"Ne kadar teşekkür etsek azdır"

Ahmet Şahin, salondakilere Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün`ün sevgi, saygılarını ileterek; "Bu güzel ortamı bizlere sağlayan, Büyükçekmece'yi kültür ve sanat başkenti yapan Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizlerde her zaman kültür ve sanat etkinliklerine ilgi göstererek, bizi daha iyisini yapmaya zorladınız. Bunun içinde sizlere bir kez daha teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.


Anahtar Kelimeler: