BEYLİKDÜZÜ`NDE AK PARTİ BAYRAĞINI BURÇLARA DİKECEĞİZ

Beylikdüzü Danışma Meclisi, İl Başkanı Dr. Selim Temurci'nin katılımıyla gerçekleşti

BEYLİKDÜZÜ 10.05.2016 16:24:31
 BEYLİKDÜZÜ`NDE AK PARTİ BAYRAĞINI BURÇLARA DİKECEĞİZ

İhlas Koleji Konferans Salonu`nda yapılan toplantıya, AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, Beylikdüzü Belediyesi eski Başkanı Vehbi Orakçı, dönemin Gürpınar Belediye Başkanı Velittin Küçük, İş adamı Halis Kahriman, Belediye Meclisi üyesi Ebru Canlı Habip ve partililer katıldı.

Beylikdüzü İlçe Başkanlığı`nın yapmış olduğu çalışmaların anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından toplantı İlçe Başkanı İsmail Damat’ın konuşmasıyla başladı.

Mahalle başkanları da söz alarak ilçedeki gelişmeler, teşkilat çalışmaları ve siyasi gündem ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Allah Kardeşliğimizi, Birliğimizi, Beraberliğimizi Bozmasın

Beylikdüzü teşkilatının düşüncelerini duymak ve yeniden AK belediyeciliği burada hakim kılmak için yararlı bir toplantı olacağını belirten İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “AK Parti’nin Beylikdüzü’nde bayraktarlığını yapan sizlerle bir aradayız. Beylikdüzü bizim içimizi acıtan bir ilçe. İnşallah 2019’da yeniden AK Parti bayrağı burçlara dikilecek ve Ak belediyecilik hakim olacak. Allah kardeşliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Biz bir beraber oldukça bu teşkilat her yerde ve her zaman liderinin ve davasının arkasında durduğu müddetçe AK Parti yere düşmeyecektir. İnşallah 2019’da Allah’ın izniyle çok daha güçlü bir Beylikdüzü, çok daha güçlü bir İstanbul olacaktır. Bizler siyasetin ötesinde bir dava için çalışan birlikte yol yürüyen kardeşler topluluğuyuz. Bu hareket her dava arkadaşımıza sahip çıkmalıdır. Kimse dışlanmamalı ve gösterdiği emeğe saygı duyulmalıdır. Geçmişten bugüne bu kutlu harekete emeği olan herkesle yol yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

Durduğunuz Yerde Sımsıkı Durun Ve Çalışmaya Devam Edin

Başkan Temurci sözlerine şöyle devam etti: “Bugün anlamlı bir gün. Tüm annelerin gününü yürekten kutluyorum. Beylikdüzü’nde başarı kadın kollarımızın, annelerimizin çalışmalarıyla gelecek inşallah. Bizler sadece bir siyaset yapmıyoruz. Çalışmalarımızı sadece siyasi faaliyet olarak görmüyoruz. Genel Başkanımız ve Başbakanımız bilge adam aslında bizlere basın toplantısında şunları söyledi. Fitneye, fesata geçit vermeyin. Bu davanın ezelden ebede süreceğini anlattı. Durduğunuz yerde sımsıkı durun ve çalışmaya devam edin. Bu siyasi hareketin kökü mazide olan hak ve batıl mücadelesinin bu coğrafya ki en güçlü sesidir. Böyle bir hareketin mensubu olduğumuz, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla yol yürüdüğümüz için Rabbimize şükürler olsun. Bu siyasi hareketin kökleri Mekke ve Medine’de atılmıştır. Bu hareket davasını yukarılara taşımak isteyen teşkilat mensuplarımızla ayakta duracaktır. Beylikdüzü’nde sorumluluk üslenen kardeşlerimin, bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini asla unutmamalıdır. Çok dua edilen aynı zamanda vebali büyük bir davanın mensuplarınız. Bu sorumluluk ve dava bilinciyle çalışırsak ve inşallah 2019’da Beylikdüzü’nde başarılı olacağız.”.

 
 



Anahtar Kelimeler: