DENİZ ÇAKIROĞLU SEMPOZYUMDA KONUŞTU

Beylikdüzü Meclis üyesi Deniz Çakıroğlu Maltepe Üniversitesi ve Türk Hukukçu Kadınlar Derneği işbirliği ile Maltepe Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Ailede Çatışma” Sempozyumu'nda Beylikdüzü Belediyesi'ni temsil etti

BEYLİKDÜZÜ 23.03.2016 15:23:28 0
 DENİZ ÇAKIROĞLU SEMPOZYUMDA KONUŞTU

Çakıroğlu, yaptığı konuşmada Beylikdüzü’nde kadın ve aileye dönük birçok projenin hayata geçtiğini, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Özgecan Aslan Kültür Merkezi’ni ilçeye kazandırdıklarını belirtti.

Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi ve Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi M. Deniz Çakıroğlu; Maltepe Belediyesi, Maltepe Üniversitesi ve Türk Hukukçu Kadınlar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği seminerde Beylikdüzü Belediyesi’ni temsilen bir konuşma yaptı.  Maltepe Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan “Ailede Çatışma” isimli sempozyum 2 oturumda gerçekleşti. 2. Oturumda konuşmacı olarak yer alan Meclis Üyesi Çakıroğlu, “Saha Çalışmaları Sonrası Geliştirme Amaçlı Belediye Hizmetleri” konulu konuşmasında, Beylikdüzü Belediyesi’nin özellikle kadın ve ailelere yönelik çok sayıda proje ürettiğini vurguladı.

“Özgecan Aslan Kültür Merkezi’ni Açtık”

Meclis Üyesi Çakıroğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Özgecan Aslan Kültür Merkezi’ni görkemli bir açılış töreni ile hizmete açtıklarını, bu merkezin bilhassa kadınlara yönelik kültür, sanat ve spor dallarında pek çok fırsat sunduğunu ifade etti. Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün de geçen yıl kurulduğunu söyleyen Çakıroğlu, Ana-Baba Okulu, Okuma-Yazma Kursları gibi önemli programlar düzenlendiğini ayrıca Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün anne adaylarına özel Gebe Okulu projesini hayata geçirdiğini vurguladı.

“Beylikdüzü Şanslı Bir İlçe”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kadının toplumda olması gereken yerde bulunmasının, ülkeye büyük bir değer katacağını her daim belirttiğinin altını çizen Çakıroğlu, “Beylikdüzü şanslı bir ilçe. Çünkü vatandaşının değerlerine önem veren ve onların memnuniyetini ön plana alan bir belediye başkanı var” dedi.  Çakıroğlu, ilçede Danışma, Takip ve Rehabilite Hizmetleri Merkezi adında madde bağımlısı gençlere ve ailelere psikolojik destek veren bir merkezin de açıldığını kaydetti. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere devamlı destek olduklarını ve evlerine sıcak yemek ulaştırıldığını ekledi. 


Anahtar Kelimeler: