AHMET HACIOĞLU`NA VEDA YEMEĞİ

Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü' ne atanan Ahmet Hacıoğlu için Beylikdüzü İlçe Kaymakamlığı ve Beylikdüzü Belediyesi Başkanlığı ortaklaşa bir veda yemeği düzenledi

ARŞİV 24.11.2013 03:20:00
AHMET HACIOĞLU`NA VEDA YEMEĞİ

Veda yemeğine İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Av.Ercan Ay, Tahir Sert ve Birim Müdürleri, MHP İl Genel Meclisi Üyesi İskender Duriç, CHP İlçe Başkanı Yaşar Genç, MHP İlçe Başkanı A.Ali Aydın, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ekrem İmamoğlu ile Belediye Meclis üyeleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, STK temsilcileri, muhtarlar ve Hacıoğlu`nun mesai arkadaşları katıldı.

Oldukça duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol; Ahmet Hacıoğlu`nun ilçede yaptığı hizmet ve katkılardan söz etti.

BAŞKAN UZUN "BEYLİKDÜZÜ HACIOĞLU`NU UNUTMAYACAK"

Belediye Başkanı Yusuf Uzun yaptığı konuşmada "Kıymetli Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Hacıoğlu`nu gerçekten çok sevdik,Allah için sevdik.Memuriyet yaşamında her birimiz ülkenin her bir yanında görevler yapmaktayız.Hacıoğlu ilçemizde yaklaşık 3 yıl görev yaptı.Kendisi ile her çarşamba Milli Eğitimi konuşuyoruz, çocuklarımızın durumunu konuşuyoruz. Eğitime verdiği katkılardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.Onun sayesinde gittiğimiz Edirne`ye,onu ziyaret etmek üzere daha sık gidip geleceğimizi söyleyebilirim.Beylikdüzü kendisini hiç unutmayacak" dedi.

KAYMAKAM DEMİRKOL " GÜLE GÜLE GİT DEĞERLİ KARDEŞİM "

İlçe Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ise konuşmasında "Hacıoğlu faydalı, çalışkan, dürüst, disiplinli, başarılı ve hoşgörülü çalışma ve  esprisiyle, birçok öğretmeni kucaklayan; değerli arkadaşlarına baba,ağabey,kardeş diyen farklı bir üslupla diyalog kuran bir değerli insan. Mesleğini seven, üretken bir kişiliği vardı. Belediye Başkanımız ile dayanışma içinde çalıştılar, ilçe okullarının sıkıntıları için birlikte çaba sarfettiler. Huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyor, yolunun açık olmasını diliyor, güle güle git değerli kardeşim diyorum." dedi.

 

HACIOĞLU "ARKAMDA DAĞ GİBİ BİR KAYMAKAM VARDI"

"Sözün bittiği yerdeyim" diyerek sözlerine başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu` nun konuşmakta zorlandığı, gözlerinin dolduğu dikkatlerden kaçmıyordu. Hacıoğlu konuşmasına şöyle devam etti: "Elimden geldiği şekilde görevimi yapmaya çalıştım. Mesele tek başına kahraman olmak filan değil. Sayın Kaymakamım eğer biz, Beylikdüzü`nde birşeyleri başarabildiysek emin olun ki bunun birkaç sebebi var. En önemlisi öğretmenlerimiz, öğretmenlerimizin olmadığı hiçbirşeyde biz başarılı olamayız. Başarılı olmamda iki sebepten bir diğeri sizsiniz"Gün geldi, sizin bir sözünüz yüzünden bir hafta uyumadım, bu konuda gün geldi konuşmadık, konuşamadık, çünkü mahçubiyetimden,çünkü utancımdan,sıkıntımdan,derdimden yüzsüzlüğümden yüz bulamamaktan."

 

BEYLİKDÜZÜ HEPİMİZLE DEĞER KAZANMIŞTIR"

Ben arkamda dağ gibi bir Kaymakamı bulmasaydım eğer ve önümde de her dediğimize evet diyen bir Belediye Başkan olmasaydı eğer; Beylikdüzü böyle olmazdı. Bütün bunları bir araya getirdiğimiz zaman Beylikdüzü bir değer kazanmıştır. Ben gariban acizane bir kulum.

"BEN KUBBEDE BİR SADA BIRAKABİLDİYSEM NE MUTLU BANA"

Kendisine destek olan bütün daire amiri arkadaşlarının da bu başarıda emeğinin olduğunu dile getiren Hacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz`ın da büyük payının olduğunun altını çizdi. "Ben kubbede bir sada bırakabildiysem ne mutlu bana." diyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü:" Afyon,Çankırı ve İstanbul`da değişik üç ilçe ve şu an Beylikdüzü....Beylikdüzü bende çok yer etti sayın Kaymakamım çoook, yani bunu anlatmaya kelimeler bulamam. Şunu da çok samimi söyleyeyim: Namusum ve şerefim üzerine söylüyorum; bilerek kimsenin kalbini kırmadım, ama mutlak surette birilerinin kalbini kırmışımdır, bilmeden kırdığım bütün kalplerden helallik istiyorum. Bir şair şu sözleri söylemiş Sevdiklerimi de sevmediklerimi de kendi değer ölçüleri içersinde hatırlamayı bir borç kabul ediyorum. Ben bütün hep sevdiklerimi hatırlayacağım. Beylidüzü için gönlümü sürgüne çıkarıyorum. Hepinizden Allah razı olsun.Yürekten hakkımı herkese helal ediyorum ve bu gariban da hellalik diler."

Kaymakam Demirkol, Belediye Başkanı Uzun ve Okul Müdürleri ile Adom Ajans sahibi Nezir Karayün Hacıoğlu`na çeşitli plaket ve hediyeler takdim etti.

Biz de www.beyhaber.com olarak, Edirne Kültür ve Turizm Müdürlüğü' ne atanan sayın Ahmet Hacıoğlu`na yeni görevinde başarılar dileriz."


Anahtar Kelimeler: arsiv