Ankara Bolulular Derneği’nde görev dağılımı yapıldı

Ankara Bolulular Derneği, 4 Aralık’ta yapılan Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulu toplantısını 18 Aralık 2022 Pazar günü sabah kahvaltısında gerçekleştirdi.

YURTTAN 19.12.2022 23:28:00 0
Ankara Bolulular Derneği’nde görev dağılımı yapıldı

Ankara Bolulular Derneği’nde yeni yönetim kurulu üyelerinin seçilmesinin ardından Başkanlığa Ramazan Yaman seçildi.

Ankara Bolulular Derneği, 4 Aralık’ta yapılan Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulu toplantısını 18 Aralık 2022 Pazar günü sabah kahvaltısında gerçekleştirdi.

Kahvaltı sonrasında, toplantı salonunda yönetime yeni seçilen Yönetim Kurulu üyeleri, Dernek Başkanlığına Ramazan Yaman’ı seçti. Yeni yönetimle beraber üç yıllık yol haritası da belirlenerek, görev bölümü yapıldı. Yedekte bulunan yönetim kurulu üyeleri de asil üyeler gibi yeni yönetimde görev ifa etmeleri kararlaştırıldı.

Ankara Bolulular Derneği Başkanı Ramazan Yaman, yaptığı açıklamada “Ankara’da bulunan Bolulular ile birlikte 2012 yılından bu yana resmi olarak dernek çatısı altında faaliyetlerimizi sürdürüyorduk. Yaklaşık üç yıl öncesinin faaliyet aşaması da Bolulular Vakfı Ankara Şubesi içesinde yürütüldü. Vakıf ve dernek çalışma konum ve alanlarının farklı olması münasebetiyle 2012 yılında dernek faaliyetleri başlatılmış oldu. Akabinde ilçelerimizin de kurduğu dernekler vasıtasıyla hızla Ankara Bolulular Federasyonu kurularak, güç birliği içerisinde faaliyetler sürdürüldü. Ne yazık ki ülkemizin de içinde bulunduğu Koronavirüs engeli nedeniyle ‘Önce İnsan Sağlığı’ denilerek bir müddet faaliyetlere ara verilmek zorunda kalındı. Yine de bu süreç içerisinde gerek telefonla gerekse görüntülü görüşmelerle hemşehrilerimiz arasında birlik ve beraberlik sağlandı. Şükürler olsun el birliği ile bu süreci atlattık. Tabi ki bu süreçte aramızdan ahirete intikal eden hemşehrilerimiz oldu. Bir kez daha rahmetle anıyor, aileleri ile yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz” dedi.

Başkan Ramazan Yaman, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Yönetim ve Denetim Kuruluna Asil ile Yedek olarak seçilen arkadaşlarımızla birlikte tek vücut faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Tekrar haftalık veya ilk aşamada aylık seminerlere, Tabiatın Kalbi Bolu’muz ile ilçelerimize geziler, gerek sağlık alanında gerekse eğitim alanında kurum ve kuruluşlarla anlaşmalarımızı tazeleyerek, yeni anlaşmalar yaparak, hemşehrilerimizin hizmetine sunmaya çalışacağız. Tabi ki bütün bu başarının arkasında sizler olacaksınız ve hep birlikte başaracağız.”

Ramazan Yaman son olarak, “Derneğimizin kuruluşu olan 2012 yılından bu yana gerek başkan düzeyinde gerekse yönetim kurullarında görev yapmış ve her daim yanımızda olan tüm hemşehrilerimize şükranlarımızla teşekkür ederiz. Biz bir aileyiz birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Ankara Bolulular Derneği, görev dağılımı şu şekilde oluştu:

YENİ YÖNETİM KURULU

Ramazan YAMAN Başkan

Mustafa AYDINALP Başkan Vekili

Haydar ÇAKIRTEKİN Başkan Vekili

Mehmet BİLGİN Başkan Yardımcısı Muhasip-Sayman

Engin ULAŞ Başkan Yardımcısı Genel Sekreter

İsa GÖKMENOĞLU Başkan Yardımcısı

Haluk Nezihi FATI Başkan Yardımcısı

Aynur ARABACIOĞLU Başkan Yardımcısı

Fatma ARSLAN Başkan Yardımcısı

İhsan YILMAZ Başkan Yardımcısı

Recep KAYAALP Başkan Yardımcısı

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

İrfan BAYAR, Süleyman YÜCEL, Ahmet AKBAŞ, Nesrin ÖZER, İbrahim SARIER, Cemal KAZAK, Gülşen ÇIRACIOĞLU, Şaban KIRIKOĞLU, İsmail Hakkı TEMİZKÖK, Metin ALPARSLAN, Şaban DEMİR