Ankara Gölbaşı'nda 8 Mart hazırlığı

Ankara Gölbaşı'nda 8 Mart hazırlığı

YURTTAN 22.02.2022 11:12:23
Ankara Gölbaşı

Ankara'da gerçekleştirdiği etkinliklerle Gölbaşılıların gönlünü fetheden Başkan Ramazan Şimşek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlenecek konserde ünlü sanatçı Bülent Serttaş’ı Gölbaşılı kadınlar ile buluşturacak.

ANKARA (İGFA) - Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek konserde, 8 Mart coşkusunu yaşamaya tüm kadınları davet eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Kadınlarımızın varlığının önemini vurgulayan böylesine bir günde, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Bu coşkulu konsere tüm kadınlarımızı davet ediyorum” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne Gölbaşı Belediyesi olarak büyük önem verdiklerini belirten Başkan Ramazan Şimşek, kadınlar için düzenlenen gezi etkinlikleri, konserler, sinema gösterimleri ve kurslara yenilerini ekleyerek sosyal etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi. 

Gölbaşı Belediyesi’nin 8 Mart’ta Dünya Kadınlar Günü için düzenleyeceği Bülent Serttaş konserine katılmak isteyenler, saat 19.00’da Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nda bir araya gelecek.


Haber Kaynak : İGF