AKGÜN EN BAŞARILI BEŞ BELEDİYE BAŞKANI ARASINDA

ANDY-AR Şirketi tarafından yapılan "Yerel Yönetim Performans Anketi" değerlendirilmesinde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Avrupa yakasındaki 25 ilçe belediye başkanı arasında ilk beşe girme başarısını elde etti.

BÜYÜKÇEKMECE 25.01.2016 14:10:05
AKGÜN EN BAŞARILI BEŞ BELEDİYE BAŞKANI ARASINDA

ANDY-AR Strateji Geliştirme ve Sosyal Araştırmalar Merkezi, 21 Ekim - 9 Aralık tarihleri arasında yaptığı araştırmada İstanbul`un Avrupa ve Asya yakalarında vatandaşlara  "Belediye başkanını tanıyor musunuz?", "Hizmetlerinden memnun musunuz?" ve "Başkanı halka yakın buluyor musunuz?" şeklinde sorulardan oluşan bir araştırma yaptı. İstanbul`un her iki yakasında üç kategoriden elde edilen verilerle en başarılı belediye başkanları sıralaması belirlendi.

Hizmet memnuniyeti ön planda

25 Ocak 2016 tarihli Habertürk Gazetesi`nde yayınlanan araştırma sonuçlarına göre, İstanbul`un Avrupa yakasındaki 25 ilçe belediye başkanı arasında en başarılı başkanlar arasında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`de yer aldı. Başkan Akgün`ü en başarılı ilk 5 belediye başkanı arasında taşıyan en önemli kriter ise, yapmış olduğu hizmetlerden ötürü ilçe halkının memnuniyeti oldu.

"Büyükçekmece ailesi en iyisine layık"        

Bu tür araştırmaları önemsediğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Tamamen bizim dışımızda bağımsız olarak yapılan bu tür araştırmalar bizim de kendimizi daha objektif kriterlerde değerlendirmemize katı sağlıyor. Eksiklerimiz varsa onları tespit ediyoruz, halkımızın memnuniyet veya varsa memnuniyetsizliklerini  görme imkanımız oluyor. Andy -Ar şirketinin yaptığı araştırmaya göre, Avrupa yakasındaki en başarılı belediye arasında ilk beşte olmamız sevindirici. Büyükçekmece aileme kendim ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Onlar her şeyin en iyisine layık bunun için bundan sonrasında da yine aynı kararlılık ve heyecan içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.