AK Parti Bursa'da protokol konuşmasız partilileri dinledi

AK Parti Bursa'da protokol konuşmasız partilileri dinledi

POLİTİKA 16.01.2022 16:52:00 0
AK Parti Bursa

AK Parti Bursa İl Başkanlığı 52. Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısını partililerin yoğun ve coşkulu katılımı ile gerçekleştirdi.

BURSA (İGFA) - AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın Daraltılmış İl Danışma Meclisi, Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ayhan Salman, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin, Refik Özen, Ahmet Kılıç, Osman Mesten, Vildan Yılmaz Gürel, Muhammet Müfit Aydın,  Atilla Ödünç, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Protokol konuşmalarına yer verilmeden teşkilat mensuplarının divan üyeleri tarafından sorularının yanıtlanarak, talep ve önerilerin kayda alınması ile süren il danışma meclisi toplantısı bu anlamda bir ilk oldu.

AK Parti İl Başkanı  Davut Gürkan, pandemi süreci ve sonrasında yaşanan ekonomik pandeminin etkileriyle tüm dünyanın zor dönemlerden geçtiğini belirterek, her dönemde Bursalı hemşehrileri ile iç içe olan, sorun ve taleplerin çözümü noktasında adeta bir köprü görevi gören teşkilatlarının sahadaki yoğun mesaileri için teşekkür etti.

Şehrin her noktasında açılmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Gürkan, Türkiye’nin vizyon ve hedefleri önündeki tüm kapıları aralayacak olan 2023 seçimleri ve sonraki adımlara tam kadro hazır olduklarını belirtti. 


Haber Kaynak : İGF