MHP BEYLİKDÜZÜ, KADINLARI UNUTMADI

Milliyetçi Hareket Partisi Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanlığı 8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle kutlama programı düzenledi.

BEYLİKDÜZÜ 9.03.2017 12:39:00
 MHP BEYLİKDÜZÜ, KADINLARI UNUTMADI

Maya Restaurant` ta düzenlenen kahvaltılı programda biraraya gelen kadınlar sevilen sanatçı Seyhan Güler` in söylediği "Türkiyem" ve "Çırpınırdı Karadeniz" eserlerine eşlik ettiler, halay çekerek felekten bir gün yaşadı.

Pogramın açılış konuşmasını yapan MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ahmet Ali Aydın "Bizleri var eden sizlersiniz. Sizler birer Nene Hatun oldunuz, Kara Fatma oldunuz, Şerife bacı oldunuz. Düşmana geçit vermediniz.15 Temmuz' da darbe yapmaya kalkışan şerefsiz fetö terörüne karşı siz evlatlarınızla birlikte dimdik ayakta durdunuz" dedi.

Mustafa Kemal Atatürk `ün  `Kadınlar var oldukça Türkiye var olur" sözlerini de hatırlatan Başkan Aydın, "Hepinize davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Kadınlar Gününüz kutlu olsun" diyerek konuşmasını tamamladı.

Başkan Ahmet Ali Aydın`dan sonra MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş bir konuşma yaptı.

"Sekiz Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun" diyen Karataş, konuşmasında Türk kadınının Cumhuriyet' in kuruluşundaki yeri ve öneminden bahsetti.

16 Nisan' da yapılacak referandumda Miliyetçi Partisi olarak Evet"i desteklediklerinin altını çizen Karataş "Referandumda Evet diyen de hayır diyen de Türkiye Cumhuriyeti Devleti`nin vatandaşıdır. Her iki gruba saygı duymak zorundayız." dedi.

Konuşmaların ardından kadınlar, sevilen sanatçı Seyhan Güler`in "Türkiyem" ile başladığı programda halay çektiler, gönüllerince eğlendiler.