10. BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI 30 AĞUSTOS KORTEJİ İLE BAŞLIYOR

Beylikdüzü Belediyesi’nin “Cumhuriyetin 100.yılı” temasıyla bu yıl 10.sunu düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kortej yürüyüşüyle başlıyor.

BEYLİKDÜZÜ 28.08.2023 21:27:00 0
10. BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI 30 AĞUSTOS KORTEJİ İLE BAŞLIYOR


Beylik Pazar Alanı’ndan saat 18.00’da hareket edecek kortej, Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda sona erecek. Coşkulu ve renkli anlara sahne olacak kortejin ardından saatler 21.00’ı gösterdiğinde pop müziğin sevilen ismi Buray şarkılarını Beylikdüzü halkı için seslendirecek. Çardak Altı Sohbetleri’nden Sahaf Söyleşileri’ne, konserlerden spor turnuvalarına kadar çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan 10. Barış ve Sevgi Buluşmaları ise dopdolu etkinlikleriyle 30 Ağustos’ta başlayıp 3 Eylül’e kadar devam edecek.

 

 

Basın mensuplarına özel turnuva

Spor turnuvaları kapsamında bu yıl basın mensuplarına özel bir tavla turnuvası da düzenlenecek. Basın kartını veya çalıştığı kurumun kartını ibraz eden basın mensupları, 30-31 Ağustos tarihlerinde Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda bulunan “Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü” standına gelerek kayıt yaptırabilecek. 

Turnuva sonucunda dereceye giren yarışmacılardan; birinciye diz üstü bilgisayar, ikinciye tablet, üçüncüye ise powerbank hediye edilecek.

 

TARİH: 30 Ağustos Çarşamba

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KORTEJİ

SAAT: 18.00

YER: Beylik Pazar Alanı 

ADRES: Adnan Kahveci Mahallesi, Anadolu Caddesi No:14, Beylikdüzü / İstanbul

BARIŞ VE SEVGİ BULUŞMALARI ETKİNLİK ALANI

SAAT: 21.00 

YER: Cumhuriyet Etkinlik Alanı  

ADRES: Büyükşehir, Cumhuriyet Cd. No:11,  Beylikdüzü