Turgay Şeren Stadyumu sezona Merhaba dedi

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Güzelce Turgay Şeren Stadyumu yeni sezon açılışına görkemli bir etkinlikle merhaba dedi.

SPOR 3.10.2016 15:17:25 0
Turgay Şeren Stadyumu sezona  Merhaba  dedi

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Güzelce Turgay Şeren Stadyumu yeni sezon açılışına görkemli bir etkinlikle merhaba dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün talimatları doğrultusunda hayata geçirilen Turgay Şeren Stadyum`unda ilk maç Güzelcespor ve Kamilobaspor arasında oynandı.

Kazancı: Büyükçekmece`ye hayırlı olsun

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ü temsilen sezon açılışına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, "Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün bir festival nedeniyle Kore`de Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Güzelce Turgay Şeren Stadyum`u yeni sezon açılışına görkemli bir etkinlikle merhaba dedi. sebebiyle çok istediği bu açılış törenine katılamadı. Ancak dün akşam beni aradı ve sizlere sevgi, saygılarını iletmemi istedi. Sayın Başkan döndüğünde buraya yakışır bir açılış töreni yapılacak. Ben bu sahanın ilçemize, Güzelcespor`a hayırlı olmasını diliyor ve saygılar sunuyorum" dedi.

Güzelcespor kazanan taraf oldu

2016-2017 sezonu açılış programına Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Coşkun Tanış, Güzelce Muhtarı Sevil Günay, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı ve Serap Erdil, Kamiloba Spor Kulübü Başkanı Eren Savaş ve Güzelce Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Aydın katıldı.

Sezonun açılış maçında ise Güzelcespor Kamilobaspor`u 2-1 mağlup etti.