Rekortmen Ulusoy 2486. Kez Nikah Şahidi Oldu

Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy, bugüne değin yaptığı binlerce nikah şahitliğine geçtiğimiz günlerde yenilerini ekledi...

YURTTAN 28.02.2017 20:20:31 0
Rekortmen Ulusoy 2486. Kez Nikah Şahidi Oldu

Bu şahitliklerden birisi 27 yıldır yanında aşçı olarak çalışan ve kendisine “O bizim babamız” diyen Selim Şahin’in oğlu Harun’un nikahıydı.. 2485. Şahitliği çocukluk arkadaşı Ressam Yusuf Katipoğlu’ nun oğlu Burak’ın nikahı, 2486. Şahitliği ise ressam arkadaşı Ayhan Türker’in kızı Pınar Türker’e yaptı..

Ulusoy’un aşçısı Selim Şahin  geçtiğimiz günlerde oğlu Harun’u evlendirdi. Yılmaz Ulusoy da eşi Serap Ulusoy ve kızı Pınar Ulusoy Şenol’la birlikte  aşçısının bu mutlu gününde onların yanında yer aldı. Aileyi çeyrek asırdan fazla bir süredir tanıdığını söyleyen Yılmaz Ulusoy,  27 yıllık aşçısının oğlu Harun ile nişanlısı Nuray’ın düğünlerinde çiftin  nikah şahitliğini yaptı.

Ressam Yusuf Katipoğlu ise uzay mühendisi olan oğlu Burak’ı Psikolog Zeynep hanımla evlendirdi. Kuzguncuk Nikah Dairesinde kıyılan nikahta çiftlerin nikah şahitliğini de yine damadın babası Yusuf Katipoğlu’nun çocukluk arkadaşı olan Yılmaz Ulusoy yaptı.

Ressam Ayhan Türker in kızı pınar Türker ile volkswagen Binek Araç genel müdürü Vedat Uygun Perra palace otelde da evlendi. nikah şahitleri yilmaz Ulusoy ve doğuş otomotiv yönetim kurulu başkanı Aclan Acar yaptı..

Ulusoy, sayısı binleri aşan nikah şahitliklerine, son üç şahitliği de ekleyerek, 2486 gibi bir rakama ulaştı. Ve bu alandaki rekorunu sürdürdü.