Patiler için Muhteşem Defile

Lale Karaca & Süleyman Tezcan Pati Defilesinin Sunuculuğunu üstlenerek Sokak Hayvanlarına tam destek verdiler

KÜLTÜR-SANAT 31.03.2017 07:49:10 0
Patiler için Muhteşem Defile

Lale Karaca & Süleyman Tezcan Pati Defilesinin Sunuculuğunu üstlenerek Sokak Hayvanlarına tam destek verdiler Koza Derneği ve Tarkan Acar`ın Ortaklaşa düzenlediği Sokak Hayvanları Yararına düzenlenen Pati`Defilesinde Muhteşem bir Organizasyona İmza atıldı.

Ünlü Modacı Fatma Bağçivan`ın İlkbahar - Yaz Defilesinde başarılı Mankenler Dilara Kırmıt,Sibel Kara, Büşra Öztürk,Nihal Ergun,Dilara Bilgiç,Neslişah Ertürk,Nurcan Akcan,Özge Tunalı ve Başak Demir muhteşem bir show`a İmza attılar.

İstanbul`dan` Sokak Hayvanlarına destek amaçlı proje`ye katılan başarılı Sunucu Lale Karaca ve Süleyman Tezcan Gece`nin sunuculuğunu üstlenerek büyük beğeni topladılar. Başarılı sanatçı Özgür Özkan Defileye Sesi ile Destek verirken,Bursa`nın en Başarılı Dj`leri olarak bilinen Dj Murat Mat ve Dj Volkan Sakder Muhteşem Performansları ile Geceye Renk Kattılar. Renkli Yüzler olarak bilinen Enver Üçüncü,Nuray Ayhan,Özlem Yerlikaya,Leyla Polat,Bilge Fırat,Ahmet Cem Fırat,Gül-şah,Ersan Tekin,Çiler Çeliker,Mehmet Emin Baran,Rahime Kangal,Deniz Demirpençe,Elif Uslu,Türkan Tavukçuoğlu ve Nesrin Yılmaz gibi Ünlü İsimlerden oluşan ekip, Pati Logolu T-Shirt`lar giyerek ellerinde Hayvan Hakları ile ilgili Afişler tuttarak Sokak Hayvanlarına birlikte Sahneden destek verdiler.Organizasyona bir çok Firma Destek verirken,Defile`nin Koreografisini Tarkan Acar Üstlenirken,Tüm Fotoğraf Çekimleri Soleil Art tarafından Kameraya alınarak ölümsüzleştirildi.

Haber Tahir Yaman