MURAT EVİN AYIN ŞÖFÖRÜ

Otobüste kalp krizi geçiren yolcusunu canla basla mücadele ederek hastaneye yetistirdi "ayın kaptanı" seçildi

YURTTAN 16.12.2015 15:17:45 0
MURAT EVİN AYIN ŞÖFÖRÜ

Otobüse binerken kalp krizi geçiren genç kızı hastaneye götürmek için kahramanca mücadele eden Özel Halk Otobüsü şoförü Murat Evin'e, 'ayın kaptan şoförü' ödülü verildi.

Ödülünü alan Evin, O gün çok zor bir gündü ama her şeyden önce ben yerdeki kardeşimi kurtarmaya çalışıyordum. Aklımdaki tek şey oydu” dedi.

Akbil bastığı sırada fenalaşan ve yere yığılan genç kıza, ilk müdahaleyi yapan kaptan Evin, daha sonra müşterilerinden aşağıya inmelerini rica ederek hastanenin yolunu tutmuştu. Sıkışık trafikte canı pahasına ilerleyen, bazı anlarda ise ters şeritte giden ve genç kızı zamanında hastaneye yetiştiren kaptan Murat Evin, herkesin takdirini kazandı.

"O GÜN ÇOK ZOR BİR GÜNDÜ"

Aldığı ödülün kendisini mutlu ettiğini ifade eden Murat Evin, şunları söyledi bugün çok güzel bir gündü. Bugün eğitimlerimiz, yöneticilerimizin bize verdiği bilgiler, seminer ve dersler sayesinde buradayız. O gün çok zor bir gündü ama her şeyden önce ben yerdeki kardeşimi kurtarmaya çalışıyordum. Aklımdaki tek şey oydu. Başka yapılabilecek alternatif yoktu zaten."