KADINLARDAN BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ`NE ZİYARET

Yakuplu Mahallesi’nde yaşayan kadınlar belediye hizmetleriyle ilgili bilgilendirme talepleri üzerine Beylikdüzü Belediyesi tarafından ağırlandı.

BEYLİKDÜZÜ 6.02.2017 14:25:34 0
KADINLARDAN BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ`NE ZİYARET

Çocuklara ve yetişkinlere yönelik sinema, tiyatro ve daha birçok çeşitli etkinliğin yapıldığı Beylicium AVM’yi, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’ni ve Özgecan Aslan Kültür Merkezi’ni Belediye Meclis Üyeleri Ebru Çevik ve Gülüzar Bektaş rehberliğinde gezen kadınlara ziyaretlerinde tüm imkanların tanıtımı yapıldı. 

 
Beylikdüzü’nün kadınları yararlanabilecekleri imkanları ilk ağızdan, detaylıca dinledi. Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeleri Ebru Çevik ve Gülüzar Bektaş, Yakuplu Mahallesi’nden kendilerine talepte bulunan kadınlara rehberlik ederek Beylicium AVM içerisindeki belediye birimlerini Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’ni ve Özgecan Aslan Kültür Merkezi’ni gezdirdi. İlçe sakini olarak belediye tarafından kendileri için ne gibi imkanların olduğunu birim yetkilileri anlattı. 
 
Kadınların sorularını yanıtlayan, taleplerini dinleyen ve açıklamalarda bulunan Çevik ve Bektaş’a, ücretsiz olan belediye sinemasını, çocuklar için yapılan atölyeleri ziyaret eden kadınlar, bundan sonra etkinliklere katılacaklarını belirttiler. Tüm yetkililere ilgilerinden dolayı teşekkür eden ziyaretçiler, sadece kendilerinin değil, o an yanlarında olamayan yakınlarına, komşularına da bilgilendirme yapacaklarını dile getirdiler