Hayırsever Salih Amca Toprağa Verildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis üyesi ve CHP Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin` in önceki gün vefat eden babası Salih Şahin ebediyete uğurlandı.

BÜYÜKÇEKMECE 8.03.2021 16:02:06 0
Hayırsever Salih Amca Toprağa Verildi

72 yaşında hayata veda eden merhum Salih Sahin Büyükçekmece Kuba Camii' nde kılınan cenaze namazından sonra Büyükçekmece Yeni Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanlığında ebediyete uğurlandı.

 

Cenaze törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, ailesi ve yakınları katıldı.

 

Akgün “Hayatının dörtte üçünü hayır işlerine adadı”

 

Cenaze namazında bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Değerli büyüğümüz Salih amcamızın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Salih amcayı 38 senedir tanırım. Hayatının dörtte üçünü hayır işlerine adadı. Onlarca camii ve okulda onun izi var. Acımız büyük. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesi ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun” dedi.