Dr. Akgün "Altyapıda en zengin ilçe olmaya adayız"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece`deki spor kulübü yöneticileriyle bir araya geldi.

SPOR 17.11.2016 16:02:24 0
Dr. Akgün

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Avrupa kupalarında mücadele veren tek basketbol takımın Büyükçekmece`de olduğunu hatırlatarak; "Spor altyapısı bakımından da Türkiye`nin en zengin ilçesi olmaya adayız" dedi.

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez ve Büyükçekmece`deki spor kulübü yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen yemekte gelecekte yapılacak olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.  

"Hiçbir ilçenin Avrupa kupalarında oynayan takımı yok"

Büyükçekmece Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını, destek verdiklerini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Spor alt yapısı bakımından Türkiye`nin en zengin ilçelerinden bir tanesi olmaya adayız. Şuanda İstanbul`da bu kadar çok amatör spor kulübü olan başka bir ilçe olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir ilçede Avrupa kupalarında oynayan bir basketbol takımı yok. Okçuluktan tutun kız futbol takımına kadar sporun tüm dallarda faaliyetlerimiz var. Kendi spor tesislerimizi ve amatör spor kulüplerinin alt yapısını tamamlama konusunda da ekip olarak kararlıyız" şeklinde konuştu.