Demirinşaat Büyükçekmece, Romanya`nın BC Mures takımıyla eşleşti

Bu yıl ülkemizi Avrupa`da FIBA Europe Cup`ta temsil edecek olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, çekilen kurada Romanya`nın BC Mures takımıyla eşleşti.

SPOR 22.07.2016 19:00:50 0
Demirinşaat Büyükçekmece, Romanya`nın BC Mures takımıyla eşleşti

Almanya`nın Münih kentinde gerçekleşen kura törenine katılan kulüp başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, takıma güvendiğinin belirterek; "Türkiye`yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum" dedi.

H Grubu`nda yoluna devam edecek

FIBA Europe Cup 2016`da mücadele edecek olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı ön eleme maçında Romanya`nın BC Mures takımıyla karşılaşacak. Demir İnşaat Büyükçekmece, Roman ekibini elemesi durumunda ise H Grubu`nda mücadele edecek.

"Takımıma çok güveniyorum"

Münih`teki kura çekimine kurucu başkan Osman Yeşilgül ile birlikte katılan Demir İnşaat Büyükçekmece Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, takıma çok güvendiği belirterek; "2011 yılında kurulan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımımızın kısa sürede önemli başarılara imza attığına şahit olduk. Ben idari, teknik ve oyuncu kadromuzun FIBA Europe Cup 2016`da da adından bahsettireceğine ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" diye konuştu.