Sağlık Kontrolünden Geçtiler

Türkiye`yi ve Avrupa`nın en iyi ligi Spor Toto Basketbol Ligi`ni dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmeti ile tanıştıran Memorial, gerçekleştirilen işbirliği dahilinde yeni sezon öncesi lig oyuncularına sağlık kontrolü hizmeti sunmaya başladı.

SPOR 11.08.2016 13:10:50 0
Sağlık Kontrolünden Geçtiler

Kulüplere sunulan ve yeni sezon öncesi ilk olarak Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı ile başlayan sağlık hizmetlerinden memnuniyetini dile getiren Basketbol Süper Ligi Direktörü Samer Şenbayrak, tüm takımlara sakatlıksız bir sezon diledi.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı oyuncularından Kaptan Emre Ekim, Ceyhun Altay, Barış Erdoğan, Burak Can Yıldızlı, Tayfun Erülkü`nün yanı sıra yeni transferler; Mutlu Akpınar ve Andrija Stipanovic`in de sağlık kontrolleri, Memorial Şişli Hastanesi`nde gerçekleştirildi. Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı`nın sezon öncesi lig hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi veren Sportif Direktör Serdar Çağlan, Avrupa`nın en iyi liginde Play-Off`a kalma hedefi ile yola çıktıklarını dile getirdi.