DAİRE BAŞKANI MİTHAT YOLCU, ANTALYA`DAKİ GÖREVİNDEN AYRILIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mithat Yolcu, kariyer planlamaları sebebiyle yaklaşık 18 aydır yürüttüğü görevinden ayrılıyor

YURTTAN 12.12.2015 11:13:14 0
DAİRE BAŞKANI MİTHAT YOLCU, ANTALYA`DAKİ GÖREVİNDEN AYRILIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı aynı zamanda Sosyolog olan ve Felsefe bölümünde yüksek lisans yapan Mithat Yolcu`nun önümüzdeki günlerde görevinden ayrılacağı öğrenildi.

7 Temmuz 2014 tarihinde İstanbul`dan gelen ve Antalya`da bulunduğu süre içinde ilklere imza atan Mithat Yolcu, arkasında sürdürülebilir projeler bıraktı.
1. Uluslararası Yörük Festivali,1. Çocuk Sinema Festivali, 1. Çocuk Kukla  Festivali`nin mimarı olan ve Kanada`da düzenlenen `Çiçek Açan Şehirler` yarışmasında kaleiçindeki sokakların canlandırılmasındaki çalışmalarıyla  1`ncilik ödülüne katkı koyan Mithat Yolcu, Şeker portakalı tırıyla tüm ilçelerdeki çocuklara ulaşılmasında da önayak olmuştu. Belediye tiyatrosunu şehir tiyatrosuna çevirerek  `Sanat Her Yerde` projesiyle Gazipaşa`dan Kaş`a kadar tiyatro ve konservatuvarı turneye çıkaran Mithat Yolcu, 35 yıldır sinemanın gitmediği ilçelerde kurduğu yazlık sinemalarla da halkı sinemayla buluşturmuştu.
 
Antalya`da görev yaptığı süre içinde özellikle sürdürülebilir projelere imza atmaya gayret ettiğini ifade eden Mithat Yolcu, kariyer planlamaları sebebiyle Antalya`dan ayrılmak durumunda kaldığını ve başta Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel olmak üzere  mesai arkadaşları ve kendisine destek veren tüm Antalyalılara teşekkür ettiğini söyledi.