Cumhuriyet`e yakışan bir turnuva oldu

Büyükçekmece Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında U12 takımları 1. Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası düzenledi.

SPOR 1.11.2016 09:17:31 0
Cumhuriyet`e yakışan bir turnuva oldu

U-12 kategorisinde düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu Galatasaray takımı olurken, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Cumhuriyet`e yakışan bir turnuva oldu" ifadesini kullandı.

Turnuvaya 8 takım katıldı

Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksinde düzenlenen 1. Cumhuriyet Kupası U-12 Futbol Turnuvası renkli ve oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu. Zorlu gecen maçlar sonucunda şampiyonluk kupasını Galatasaray U 12 Futbol Takımı kazandı.

Turnuvada Başakşehirspor 2. , Beşiktaş Jimnastik Kulübü ise 3. oldu. Ayrıca turnuvaya katılan Fenerbahçe, Büyükçekmece Belediyespor, Büyükçekmece Tepecikspor, Silivrispor, Çatalcaspor kulübelerine de birer plaket takdim edildi.

"Çok anlamlı bir organizasyon"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece`nin en önemli bayramımız olan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında çok anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirterek, "Geleceğin yıldızlarını bu turnuvada gördük. Çocuklarımızın her biri çok yetenekli. Galatasaray`ı birinciliklerinden dolayı kutluyorum ve diğer takımlarımızı da tebrik ediyorum. Cumhuriyet Bayramı`na yakışan bir turnuva oldu. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum`` dedi.