CHP 8 MART`I 5000 YENİ KADIN ÜYEYLE KUTLAYACAK

CHP İstanbul İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü 5000 kadını yeni üye yaparak kutlayacak

POLİTİKA 7.03.2016 01:37:00 0
CHP 8 MART`I 5000 YENİ KADIN ÜYEYLE KUTLAYACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde, Avcılar`da Gümüşpala Parkı`nda düzenlenecek etkinlikte 5000 kadın yakasına CHP rozeti takacak.

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, “8 Mart’ta en anlamlı kutlamalardan birini gerçekleştireceğiz. Yaşama hayat veren kadınlarımızı bu özel günde 5000 kadını partimize üye yaparak kutlayacağız. Toplumun değişik katmanlarında çalışan, üreten, çocuğunun geleceği için binbir çileyle boğuşan kadınlarımızı, Atatürk’ün bize miras bıraktığı, çağdaşlığın ve uygarlığın temsilcisi olan CHP çatısı altında ağırlayacağız” dedi.

19 MAYIS’TA 5000 GENÇ CHP Lİ OLACAK

Başkan Canpolat  İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı üyelik seferberliğinin önümüzdeki günlerde akademisyen, avukat, emekli hakim ve savcıların aralarında yer aldığı 2 bin hukukçu ile devam edeceğini belirterek şunları söyledi: “19 Mayıs’ta ise partimizin kurucusu, ulu önder Atatürk’ün bu ülkeyi emanet ettiği 5000 yeni genci partimizin saflarına katacağız. Ayrıca üniversitelerde örgütleneceğiz. Dünyanın en köklü partisi olarak genç filizlerimizi partimize katacağız. Böylece, ulu çınarı, genç filizlerimizle buluşturacağız. Başkalaşmadan, partimizdeki büyük değişimi gerçekleştireceğiz.”