BGSK SPORCULARI 4.GELENEKSEL KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

Beylikdüzü Gençlik Spor Kulübü, Geleceğin sporcu adaylarını ve ailelerini düzenlenen 4.geleneksel kahvaltıda biraraya getirdi.

SPOR 15.05.2016 09:02:50 0
BGSK SPORCULARI 4.GELENEKSEL KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

Beylikdüzü Gençlik Spor Kulübü, Geleceğin sporcu adaylarını ve ailelerini düzenlenen 4.geleneksel kahvaltıda biraraya getirdi.
Kulübün kurucusu ve Başkanı,Milli basketbolcu Bahar Kuşoğlu` nun Maya Restaurant`ta organize ettiği programa Kulüp bünyesindeki çok sayıda sporcu katıldı.
Kızılay Beylikdüzü Şube Başkanı Ayhan Başarır ve eşi, Esenyurt Belediyesi Gençlik Spor Müdürü Yusuf Ocak ve eşi, Gençlik Spor Kulübü üyesi Murat Uz ve eşi, Uğur okulları yöneticileri sporculara destek olmak üzere iştirak eden davetliler arasında yer alan isimlerdi.
Oldukça heyecanlı olduğu görülen Kulüp Başkanı Bahar Kuşoğlu programın başında yapmış olduğu konuşmasında "kulübümüzün bugünlere gelmesinde emeği geçenlere ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür etmek istiyorum. Hepiniz 4.geleneksel kahvaltımıza hoş geldiniz" dedi.

Kulübün diğer bir kurucu üyesi, geçmiş dönem Kulüp Başkanlık görevinde bulunan Murat Uz ise şunları söyledi "4 yıl önce Bahar hanımla oturup yarının gençliği için neler yapabileceğimizi konuştuk, ne şekilde faydalı olabiliriz dedik bugünlere kadar getirdik."
Gençlerin başarılı olabilmeleri için daha iyi şartlarda antrenman alanlarına ihtiyaç olduğuna da değinen Uz " Umarım herşey istediğimiz gibi olur. Bu konuda basın mensuplarına, bizlere ve yetkililere büyük görevler düşüyor" şeklindeki sözleriyle herkesin elini taşın altına koyması gerektiğinin altını çizmiş oldu.

Kızılay Beylikdüzü Kulüp Başkanı Ayhan Başarır da "bugünün gençleri, yarının bizleri" sözleriyle başladığı konuşmasında "bu gençlerin sağlıklı yetişmesi için her kim bir tuğla koyuyorsa Allah onlardan razı olsun.Bu kulüpte sevgi var,birliktelik var, samimiyet var. Bütün bunlarda emeği olanlara teşekkür ederim." dedi.
Başkan Başarır, geçmiş dönemin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu`na ve şu anda görevde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı`ya spora ve sporcuya olan katkılarından dolayı gençler ve aileleri adına teşekkür etti.

Yapılan konuşmalardan sonra plaket ve sertifika takdimine geçildi.
Beylikdüzü Gençlik Spor Kulübü kurucusu ve geçmiş dönem Başkanı Murat Uz ile genç ve yıldız erkek takım antrenörü Akın Akın` a plaket, minik ve küçük kız takım antrenörü Berk Ocak,küçük erkek takım antrenörü Umut Ağyer, minik erkek takım antrenörü Ali Gülmez`e de sertifika takdim edildi.