BEYLİKDÜZÜ BİRİNCİ FUTSAL TURNUVASINDA FİNAL YAPILDI

Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futsal turnuvası final maçı ile son buldu.

SPOR 20.03.2017 10:48:24 0
BEYLİKDÜZÜ BİRİNCİ FUTSAL TURNUVASINDA FİNAL YAPILDI

4 hafta süren turnuva sonucunda For Life ve Bizimkent Sitesi finale kaldı. Heyecan dolu final karşılaşmasında Bizimkent Sitesi’ni 8-6 mağlup eden For Life 18 Mart Çanakkale Şehitleri Kupasını kaldırdı.

Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen futsal turnuvası final maçı For Life ve Bizimkent Sitesi arasında yapıldı.

6 Mart’ta başlayan ve toplam 12 takımın mücadele ettiği turnuva 3’er takımlı 4 grupla 2 hafta boyunca devam etti. Gruplarında birinci olan takımların aralarında yaptığı maçlar sonucunda For Life ve Bizimkent Sitesi takımları final maçını oynamaya hak kazandı.

18 Mart Cumartesi günü oynanan final maçında For Life, Bizimkent Sitesi takımını 8-6 mağlup ederek 18 Mart Çanakkale Şehitleri Kupasını kaldırdı.

Turnuva sonucunda ilk 4’e giren takımlara kupa ve madalya verildi. Bunların haricinde 1. olan takıma bin, 2. olan takıma 750 ve 3. olan takıma 500 tl hediye çeki verildi. Turnuva sonrası dereceye giren ilk 4 takım ise sırasıyla For Life, Bizimkent Sitesi, Öğretmenler ve Gürpınar Trakyalılar Derneği. Dereceye giren takımlara ödüllerini 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ve Spor İşleri Müdürü Kubilay Gültekin verdi.