BEYLİKDÜZÜ ZABITASI OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİĞİ SAĞLIYOR

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü' ne bağlı ekipler, ilçede yaşanabilecek trafik sıkışıklığını önlemek için cadde ve kavşaklarda trafik akışının sağlanmasına yardımcı oluyor.

BEYLİKDÜZÜ 14.09.2021 19:52:00 0
BEYLİKDÜZÜ ZABITASI OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİĞİ SAĞLIYOR

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı zabıta ekipleri, ilçede trafiğin yoğun olduğu noktalarda çalışmalarını sıklaştırdı. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesine yardımcı olan ekipler, okul giriş ve çıkışları ile birlikte ilçede bulunan önemli kavşaklarda da vatandaşların güvenliğini sağlıyor. Farklı noktalarda konumlanarak trafik akışının sağlanmasına yardımcı olan ekipler, araç yoğunluğunu kontrollü olarak düzenleyerek ulaşımın rahatlamasını sağlıyor. Trafik akışının aksamaması için programlı olarak çalışan ekipler, sabah 08.00 - 09.15 arası ile akşam 17.00-19.00 saatleri arasında belirlenen noktalarda kontrollü trafiği sağlıyor.

 

Çocukların okul giriş ve çıkış güvenliği zabıta ekiplerine emanet

 

İlçede trafik yoğunluğunun fazla olduğu okulların önlerinde, öğrencilerin yaya geçitlerinden güvenli bir şekilde geçmelerini sağlayan zabıta ekipleri trafik sorununu en aza indirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Araç sahiplerinden okul önlerinde trafik kurallarına daha çok dikkat etmelerini ve zabıta ekiplerine yardımcı olmalarını isteyen Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Uysal, “Vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda trafik akışına yardımcı oluyoruz. Özellikle ilkokulların çevresinde oluşan trafiği azaltarak öğrencilerin okula giriş ve çıkışlarında güvenliğini sağlıyoruz. Yaptığımız uygulama en çok anne babaları rahatlatıyor. Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okula ulaşmaları için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz.” dedi.