ÜÇ BELEDİYE BAŞKANI TAZİYE DEFTERİNİ İMZALADI

Bahçelievler, Beylikdüzü ve Eyüp Belediye Başkanları Beyoğlu Belediyesi'nin İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda hayatını kaybedenler adına açtığı taziye defterini imzaladı

YURTTAN 25.03.2016 18:15:17 0
ÜÇ BELEDİYE BAŞKANI TAZİYE DEFTERİNİ İMZALADI

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Beyoğlu Belediyesi tarafından  İstiklal Caddesi`ndeki saldırıda hayatını kaybedenler adına açılan taziye defterini imzaladı.

Siyaset ve iş dünyasından önemli isimlerin İstiklal Caddesi`ndeki canlı bomba saldırısı sonrası Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan`a taziye ziyaretleri devam ediyor. 

Başkan Demircan, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca`nın taziyelerini kabul etti.

Başkanlık binasında açılan taziye defterini imzalayan Develioğlu, İmamoğlu, Aydın ve Koca  teröre karşı birlik çağrısında bulundular.

EKREM İMAMOĞLU "TERÖR ORTAK AKILLA ÇÖZÜLMESİ GEREKEN BİR SORUN"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu duygu ve düşüncelerini şu sözleriyle ifade etti "Değerli Belediye Başkanım, Beyoğlu ilçemizde yaşadığımız terör olayında can kayıplarımızdan dolayı çok üzgünüz. Bu acı olay gösterdi ki terör bir ülkenin değil dünyanın ortak akılla çözmesi gereken en önemli sorunların başında gelmektedir. Biz yerel yöneticiler vicdan, tolerans, paylaşım ve toplum bilinci açısından çok daha önemli roller üstlenerek dünyanın ve ülkemizin bu önemli sorununun çözümünde öncüler olabiliriz. Terörü lanetliyor, ölenlere rahmet diliyorum. Bir daha bu acı olayları yaşamamak dileğimle"

OSMAN DEVELİOĞLU "TERÖRÜ, TERÖRİZMİ VE TERÖRİSTLERİ LANETLİYORUZ"

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da "Beyoğlu İstiklal Caddesi`nde yapılan menfur saldırıyı değerli kardeşim Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan nezdinde kınıyor, hayatını kaybedenlere başsağlığı yaralılara ise acil şifalar diliyorum. İnsan hayatı dünya üzerinde en kıymetli şeydir. Yerine İkamesi de mümkün değildir. Cana kim saldırırsa kınıyoruz. Terörü, terörizmi ve teröristi lanetliyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: