Başkan Akgün "Yeni Sezona Hazırız"

Demir İnşaat Büyükçekmece son hazırlık maçını kazandı

SPOR 30.09.2016 13:41:36 0
Başkan Akgün

Demir İnşaat Büyükçekmece Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün son hazırlık maçını kazanan takımına yeni sezonda başarılar diledi.

 

Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Demir İnşaat Büyükçekmece ile Yeşilgiresun Belediyespor arasında yapılan ve normal süresi 92-92 beraberlikle biten hazırlık maçını, Büyükçekmece temsilcisi uzatmalarda 107-100 kazandı. Mücadele oldukça çekişmeli geçti Gazanfer Bilge Spor Salonu’ndan oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 23-22 önde tamamlayan ev sahibi ekip, soyunma odasına da 50-47 üstün girdi. Mücadelenin üçüncü çeyreği 70-68 Demir İnşaat Büyükçekmece üstünlüğüyle geçerken, son periyotta Yeşilgiresun Belediyespor, rakibini yakaladı (92-92) ve maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda rakibine 15’e 8 üstünlük kuran İstanbul temsilcisi, sahadan 107-100 galibiyetle ayrıldı.

 

"Başarı çıtasını daha yükseltecek"

Yeni transferleri ile lige çok iyi hazırlandıklarını ve bu yıl başarı çıtasını daha yükseklere taşıyacaklarını belirten Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; ''Büyükçekmece'nin gurur olan takımımız bu yıl lige damgasını vuracaktır. Hedeflerimizi artık çok daha büyük. Teknik heyete ve sporcularımıza güveniyorum. Her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Yeni sezonda takımıza başarılar diliyorum'' dedi.