Başkan Akgün, kura çekimi için Berlin`de!

Fiba Europe Cup`ta oynamak için FIBA`dan davet alan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Berlin`e gitti

SPOR 20.07.2016 14:59:21 0
Başkan Akgün, kura çekimi için Berlin`de!

Fiba Europe Cup`ta oynamak için FIBA`dan davet alan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kurucu Başkan Osman Yeşilgül ile birlikte Berlin`e gitti.

Fiba Europe Cup 2016`da mücadele edecek takımların kura çekimi 22 Temmuz Cuma günü Almanya`nın başkenti Berlin`de gerçekleşecek.

Kura çekimi 22 Temmuz`da

2011 yılında kurulmasının ardından 5 yıllık süreçte mucizevi başarılara imza atarak 2015-2016 sezonunda Spor Toto Basketbol 1. Ligi`ne yükselen Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı sezonu 14 galibiyet 44 puan ile 10`uncu sırada tamamladı. Başarılarıyla FIBA`nın da dikkatini çeken Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı Fiba Europe Cup`a davet edilmişti. Europe Cup`a katılacak takımlar arasında kura çekimi 22 Temmuz Cuma günü Almanya`nın Berlin Büyükçekmece Belediye Başkanı ve kulüp başkanı Dr. Hasan Akgün ve kurucu başkan Osman Yeşilgül`ün de katılımıyla yapılacak.

"Hiç kimsenin şüphe olmasın"

Büyükçekmece Demir İnşaat Basketbol Kulübü`nün Europe Cup`da mücadele verecek olmasının her Büyükçekmeceli gibi kendisini de çok heyecanlandırdığını belirten Başkan Akgün, "Berlin`de şanslı bir kura çekerek iyi bir sonuçla ülkemizde döneceğimize inanıyorum. Takımımızın Europe Cup`a ülkemizi ve Büyükçekmecemizi en iyi şekilde temsil edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasını yaptı.