AHMET DAVUTOĞLU İSTANBUL BASINI İLE BULUŞTU

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği basın buluşması; uluslararası, ulusal, yerel ve bölgesel gazetecilerden oluşan yoğun bir katılımla gerçekleşti.

POLİTİKA 4.10.2021 15:33:00 0
AHMET DAVUTOĞLU İSTANBUL BASINI İLE BULUŞTU

Programa 150’ye yakın basın mensubunun katıldığı görüldü.  Programda gazeteciler, Gelecek Partisi Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nu soru yağmuruna tuttu. Eski Başbakan Davutoğlu ise yaklaşık 3 saat süren toplantıda gazetecilerin sorularını tek tek cevapladı. 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin “İstanbul’da siyasi iklimin zorluğuna ve yıpratıcı Pandemi şartlarına rağmen 39 ilçede de Teşkilatımızı kurduk. İstanbul’da genç bir ekiple çalışıyoruz. Sadece önümüzdeki genel seçimleri değil, İstanbul’un 2024 seçimlerini İstanbul’un beş yıl on yıl sonrasını da düşünüyoruz ve ona göre bir kadro kuruyoruz.”açıklamasında bulundu. 

Gelecek Partisi Genel başkanı Ahmet Davutoğlu da yaptığı konuşmada; ülke gündemini ve İstanbul’un sorunlarını değerlendirdi. İstanbul’un özel yasalarla korunması gerektiğine dikkat çeken Davutoğlu, ekonomiden eğitime farklı konularda hükümete de sert eleştiriler yöneltti. 

Genel Başkan Davutoğlu programın sonunda “Böylesine yoğun bir katılımla gerçekleşen basın buluşmasından bende çok memnun oldum. Basın ile buluşmalarımız devam edecektir” diyerek basın mensuplarına yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yapılan konuşmalardan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Genel Başkan Davutoğlu, programın bitmesinin ardından partisinin Esenler İlçe Kongresi’ne katılmak üzere salondan ayrıldı.