Yurdagül Akgün bu yıl da geleneği bozmadı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün kızı Yurdagül Akgün Akyollu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da doğum gününü engellilerle birlikte kutladı.

BÜYÜKÇEKMECE 10.12.2015 12:12:29
Yurdagül Akgün bu yıl da geleneği bozmadı

Doğum gününü, Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü`nün engelli üyeleriyle birlikte kutlayan Yurdagül Akgün Akyollu, engellerin ancak sevgiyle aşılabileceğini belirtti.

"Engeller sevgiyle aşılır"

Doğum gününü engellilerle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşayan Yurdagül Akgün Akyollu, “Sevgiyle engeller aşılır diyorlar ya gerçekten öyle. Allah kimseye vicdan engeli vermesin. Bu bir engel değil, hepimiz aynıyız hiçbir farkımız yok yeter ki vicdanımız gözümüz görsün bazı şeyleri. Hayatı kolaylaştırmak çok kolay o da sevgiyle oluyor. Belirli gün ve haftaları takip ederek bir takım etkinlikleri kendimizce yapabiliriz. Burada annelere de destek olmak amaçlı beraber olmaktan memnuniyet duyuyorum. Çünkü annelere manevi ve duygusal yönden destek olmak lazım. En değerli varlık evlattır. Evladınızın sağlık sorunu varsa bundan daha zor bir durum yok bu hayatta” ifadesini kullanarak engelli izcilerle birlikte doğum günü pastasını kesti.

"Örnek bir davranış"

Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü lideri Bedriye Yılmaz, Yurdagül Akgün Akyollu’ya örnek davranışından ötürü teşekkür ederek, "Yurgagül hanım, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da doğum gününü engelli izcilerle birlikte kutladı. Kutlama engelli çocuklarımızı çok mutlu etti. Örnek davranışından ötürü kendisine sonsuz teşekkür ederim" diye konuştu. Yılmaz, Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü üyelerinin almış olduğu doğum günü hediyesini de, Yurdagül Akgün Akyollu`ya takdim etti