Yükselen Mimaroba Çok Farklı Galip 7-0

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta 3.Hafta oynanan maçta Yükselen Mimaroba, Akıncılarspor’u 7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

SPOR 18.10.2022 17:52:00
Yükselen Mimaroba Çok Farklı Galip 7-0


Avcılar Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçı Muammer Sarıdağ, Fatih Özbek ve Furkan Ata'nın yönettiği maça  ev sahibi Yükselen Mimaroba hızlı başladı.
Oyunun daha ilk dakikalarında baskılı futbol sergileyen Büyükçekmece temsilcisi 8.Dakikada Uğurcan’ın attığı golle 1-0 öne geçti.
Rakip kalede bulduğu golle öne geçen Yükselen Mimaroba farkı artırmak için baskılı futbolunu sürdürdü ve Uğurcan 10.Dakikada kendisinin ve takımını ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı.
31.Dakikada Yükselen Mimaroba Uğurcan hattrick yaparak skoru 3-0 yaptı. 42.Dakikada ev sahibi takımda Okan attığı golle ilk yarının skorunu belirleyen golünü kayıt ederek Yükselen Mimaroba ilk yarıyı 4-0 önde kapattı.
İkinci yarıyada istekli ve arzulu futbolunu devam ettiren Yükselen Mimaroba 63.Dakikada Ahmet'in gollü ile farkı beşe çıkartarak skoru 5-0 yaptı. Akıncılarspor kalesinde  arka arkaya gördüğü gollerle oyun iyice oyun disiplininden koptu.
75.Dakikada Yükselen Mimaroba sporlu Okan kendisinin ikinci karşılaşmanın 6'ncı golünü atarak skoru 6 -0 yaptı. Müsabakanın 90.Dakikasında Barış karşılaşmanın skorunu belirleyen golünü atarak müsabakayı 7-0 gibi farklı skorla üçüncü hafta galip gelerek üç puanı hanesine yazdırırken çıkışını da sürdürdü.


HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Yükselen Mimaroba Farklı Galip -