Yeşilova Esnafspor Başkanı Ahmet Ulaş ve ekibi görev dağılımı yaptı

Yeşilova Esnafspor'da Başkan Ahmet Ulaş ve ekibi görev dağılımı yaptı.

SPOR 4.03.2023 00:32:00
Yeşilova Esnafspor Başkanı Ahmet Ulaş ve ekibi görev dağılımı yaptı

 

Yeşilova Esnafspor'da geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulun ardından göreve gelen Ahmet Ulaş ve ekibi görev dağılımı yaptı. 3 dönemdir Yeşilova Esnafspor'da başkan olan Ahmet Ulaş hedeflerinden bahsederek kulübe sahip çıkacaklarını söyledi.
Yeşilova Esnafspor kulübü adına başkan Ahmet Ulaş ''Öncelikle yönetimimizi bu göreve layık gören kongre üyelerimize, desteğini esirgemeyen Yeşilova  halkına teşekkür ediyoruz.
Yönetim olarak Yeşilova Esnafspor’un manevi birikimlerine sahip çıkıp, camia kültürümüzü gelecek nesillere aktarabilme gayretinde olacağız. Yeşilova Esnafsporumuzu hak ettiği konuma profesyonel liglere taşıma amacıyla çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Diriliş meşalesini yaktığımız, umutlarımızın yeşerdiği bu günlerde büyük Yeşilova Esnafspor taraftarına güzel günlerin müjdesini vermek istiyoruz.
Bu vesileyle; göreve gelişimizin ilçemiz ve spor camiasına hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz'' ifadelerini kullandı.
Yeşilova Esnafspor  Spor Kulübü tesislerinde  Ahmet Ulaş başkanlığında yapılan toplantıda gerçekleştirilen görev dağılımı şu şekilde gerçekleştirildi.
Başkan : Ahmet Ulaş
Başkan  yardımcısı : Ömer Sayar -Tesislerden sorumlu
Başkan  yardımcısı:Mustafa Korkut- Hukuk işleri sorumlusu
Başkan  yardımcısı ve Futbol Şube sorumlusu- Mehmet Cem Özel
Genel Kaptan:  Fetha Plakay
Genel Sekreter : Cemal Kanar
Sayman :Fuat Deniz
HABER / Yılmaz AKTEPE