TAHTAKALE KARTALLARI ARADIĞI TEKNİK DİREKTÖRÜ BULDU

İstanbul Amatör Lig?de mücadele edecek olan Avcılar Tahatakale Kartalları Spor teknik direktör arayışını başarılı ve tecrübeli hoca Adem Aktaş ile yaptığı anlaşmayla çözdü

5.10.2020 19:08:34
TAHTAKALE KARTALLARI ARADIĞI TEKNİK DİREKTÖRÜ BULDU

 


İstanbul Amatör Lig’de mücadele edecek olan Avcılar Tahatakale Kartalları Spor teknik direktör arayışını başarılı ve tecrübeli hoca Adem Aktaş  ile yaptığı anlaşmayla çözdü.

Teknik Direktör  Adem Aktaş için Tahtakale Kartalları Spor Kulüp Tesisleri' nde  imza töreni düzenlendi.
İmza töreninde Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Canpolat ile yönetim kurulu başkan yardımcısı Nesrin Canpolat hazır bulundu. Başarılı ve tecrübeli hoca Aktaş, İstanbul Bulancakspor ve dört yıl Küçükçekmece Kanarya Spor gibi kulüplerin teknik direktörlüğü görevini üstlendi.
Tahtakale Kartalları Spor’ un yeni teknik direktörü Aktaş, şunları söyledi: "Tahtakale Kartalları Spor Kulübü İle anlaştığım için çok mutluyum.Tahtakale Kartalları Spor' u sağlam temellere ve gençlere emanet edecek şekilde yapılanmayı hedefliyoruz. Başarılı işlere hep birlikte imza atmak için gönülden ve yüreğimle geldim. Yönetim kurulu ile uyum içerisinde çalışarak Tahtakale Kartalları Spor' u hak ettiği ve özlenen başarılı günlerine dönmesini sağlayacağız. Anlaşmamızın her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Tahtakale Kartalları Spor Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Canpolat ise anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.
Tahtakale Kartalları Spor 'un başarısı için yönetim kuruluyla birlikte ellerini taşın altına koyduklarını belirten Başkan Canpolat, “Herkesin burada sabrına ve desteğine ihtiyacımız var. Kuracağımız sağlıklı bir yapıyla geleceği de planlayacağız. En büyük destekçimiz taraftarlarımız olacak. Yeni bir takım oluşturuyoruz. Takımımızı gençlerimizden oluşturmaya büyük önem veriyoruz.  Takımın başına tecrübeli ve başarılı hoca olan Adem Aktaş'ı getirdik."


Başkan Canpolat ilk hedeflerinin kadroda bulunan oyuncularla görüşüp iç transferi bitirip, dış transfere yöneleceklerini söyledi.

"Adem Aktaş  hocanın geçtiğimiz sezon üç hafta Tahtakale Kartalları Sporu çalıştırdığını ve bunun takıma artı katkısı olduğunu inandıkları için yeniden anlaştıklarını ve hocamıza yönetim kurulu olarak büyük güven duyuyoruz. Hocamızın başarılı olacağından hiç şüphemiz yok. Hocamıza başarılar diliyoruz. Her zaman yönetim olarak hocamızın yanında olacağız.” diye konuştu.
HABER / Yılmaz AKTEPE