Sultanmuratspor Lider'in ensesinde

İstanbul 2.Amatör Ligi 13.Grupta şampiyonluk yarışı veren Küçükçekmece Sultanmuratspor, Bayrampaşa Muratpaşaspor deplasmanında 62 nci dakikada attığı golle galip gelmesini bildi.

SPOR 11.06.2023 21:26:00
Sultanmuratspor Lider


  
İstanbul 2.Amatör  Ligi 13.Grupta  5.hafta İBB Bayrampaşa Stadı'nda oynanan zirve  mücadelesinde  Bayrampaşa Muratpaşaspor ile Küçükçekmece Sultanmurat Spor  karşı karşıya geldi. Sıcak havada başlayan müsabakanın ilk yarısında karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalırken, ilk yarı 0-0'lık skorla sonuçlandı.
İkinci yarısında da orta sahada iki mücadele şeklinde geçen maçın 62 nci dakikasında gelişen Küçükçekmece Sultanmurat Spor  atağında Kasım takımını 1-0' öne geçirdi.
Bu golden sonra maçta başka gol olmazken,Küçükçekmece temsilcisi ligin ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı  Bayrampaşa Muratpaşa spor'u ikinci maçta 1-0 yenerek puanın 32'ye çıkararak lider 19 Mayısspor arasında 3 puan farkla takibini sürdürdü.
Ligin 16'ncı  haftasında Küçükçekmece Sultanmurat Spor kendi sahasında Sarıyer Maden spor'u konuk edecek. 19 Mayıs Por ise deplasmanında Özalibeyköy spor ile karşı karşıya gelecek.
Kıran: “Galip Geldiğimiz İçin Çok Mutluyuz”
Küçükçekmece Sultanmurat Spor Başkan Vekili İsa kıran, deplasmanda 1-0 kazandıkları Muratpaşaspor' maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Maçın ardından açıklama yapan Küçükçekmece Sultanmurat Spor Başkan Vekili İsa kıran, üst üste 3. galibiyetlerini aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.Kıran , "Güzel bir sonuç oldu, mutluyuz. Ben teknik ekibi, futbolcu kardeşlerimi ayrı ayrı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Zor bir maç olacağını biliyorduk.Bayrampaşa Muratpaşaspor' maçına iyi hazırlandık. Geçen hafta kendi sahamızda lider Esenyurt 19 Mayıs Spor galibiyetleri bizi çok iyi motive etti. Bayrampaşa Muratpaşaspor maçında takımımız güzel mücadele etti. Mücadelenin sonucunu da 3 puanla aldık. Şu andan itibaren bu haftayı unutup kalan maçlarımıza bakacağız. Güzel bir çıkış yakaladı. Bunu sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.


HABER / Yılmaz AKTEPE
 


Anahtar Kelimeler: Sultanmuratspor Lider' ensesinde