"Siz hep bizim başkanımız olun"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün ilçeye ve eğitime yapmış olduğu hizmetlere duyarsız kalmayan minik öğrencilerin yazdığı teşekkür mektubu Başkan Akgün'ü duygulandırdı.

BEYLİKDÜZÜ 1.03.2017 11:28:21

Her fırsatta ilçedeki okulları gezerek okulların sorun ve eksiklikleriı hakkında bilgi alan ve bu eksiklikleri gideren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e mektup yazan minik öğrenciler; “Sizi çok seviyoruz. Siz hep bizim başkanımız olun” ifadesini kullandılar.

“Hizmetleriniz için teşekkür ederiz”

Geçtiğimiz günlerde Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu`nu ziyaretti eden Başkan Akgün, okulda öğrencilerin kendisi için yazmış oldukları mektupları görünce duygu dolu anlar yaşandı. Batıköy Memurdan Armağan İlkokulu öğrencisi 7 yaşındaki Zeynep Nazlı Ustaoğlu ve 11 yaşındaki Serel Melek Karabulut Büyükçekmece’ye ve okullarına yapmış oldukları hizmetlerden ötürü Başkan Akgün’e teşekkür mektubu yazdılar.

“Sizi çok seviyoruz”

Mektupta, Başkan Akgün`ü çok sevdiklerini, Büyükçekmece`ye yaptığı hizmetlerle ilçeyi daha da güzelleştirdiği ayrıca okullarına yaptığı hizmetleri çok beğendiklerini ifade eden öğrenciler, mektuplarının sonunda ise; “Sizi çok seviyoruz. Siz hep bizim başkanımız olarak kalın” ifadesini kullandılar.

Öğrencileri öğretmenleriyle birlikte makamında kabul eden Başkan Akgün, 7 yaşındaki Zeynep Nazlı Ustaoğlu ve 11 yaşındaki Serel Melek Karabulut ile bir süre sohbet ederek, kendilerine teşekkür etti. Başkan Akgün, miniklerin bu ince davranışları karşısında kayıtsız kalmayarak, öğrencilere hediyeler takdim etti.