Seyithan İzsiz, Yeni Mekanda Gazetecileri Ağırladı

Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, Central Park AVM?deki yeni mekanda gazetecileri ağırladı.

BEYLİKDÜZÜ 5.06.2017 09:08:01
Seyithan İzsiz, Yeni Mekanda Gazetecileri Ağırladı
 
AK Parti İstanbul İl Meclis Üyesi ve AK Parti Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi, Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı, İşadamı Seyithan İzsiz Central Park AVM’deki yeni mekanda  gazetecileri ağırladı.
 
AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, İstanbul Yerel Gazeteciler Derneğ i(İYGAD) Başkanı Mehmet Mert, Türkiye Yerel Basın Birliği (TYBB) Genel  Başkanı Nezir Karayün ve yerel gazetecilerin davet edildiği iftar yemeğinde İzsiz bir konuşma yaptı..

 

AK Parti İstanbul İl Meclis Üyeliği, AK Parti Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyeliği, Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz “Mekanımızın ilk gününde siz  değerli basın mensuplarıyla bir arada olmayı arzuladık. Ben sizleri ailem olarak kabul ettim bugün de ailemle bir arada olmak istedim. Sizlerle birlikte olmak güzel. Birbirimizle birçok zaman sevincimizi, kaderimizi paylaştık. ” dedi.

 
Bizim sloganımız 5’i bir yerde
 
İzsiz, 2500 m2 lik bir alan üzerinde ?kurulan Central AVM de yer alan mekanda Türkiye'nin çeşitli yörelerinden farklı markaların ve farklı lezzetlerin sunulduğunu söyleyerek  konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
 
"Kolcuoğlu Kebap, Efes Balık, Van Kahvaltı Sarayı, Lochka Cafe Restaurant ve Dilek Pastanesi gibi ünlü firmaları  tek mekanda biraraya getirdik. Van Kahvaltı Sarayı’nda Karadeniz ve Ege kahvaltısı da olacak. Burada hem kebap hem balık olacak. Farklı damak tadı olan insanlar bir araya geldiğinde istediği yemeği sipariş verebilsin, dileyen müşterilerimiz öğleğin kebabını, akşam balığını yiyebilsin  bir de acı kahvemizi içip çıksın istedik. Çocuklu ailelerin  gönül rahatlığıyla yavrularını bırakabilecekleri onların oynayabilecekleri oyun alanları yaptık. Bütün bu saydıklarım Central Park dahilinde " 
 
 
İzsiz, dışarıda 90-120 TL ya iftar yapan vatandaşların mekânda ramazan boyunca sadece 49 TL’ye iftar yapabileceklerini ve basın mensuplarına yüzde 50 indirim uygulanacağını da sözlerine ekledi.