SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ BEYLİKDÜZÜ`NDE ANILDI

Sarıkamış Şehitleri Platformu'nun düzenlediği Sarıkamış Şehitleri'ne Saygı Yürüyüşü” Beylikdüzü'nde yapıldı.

BEYLİKDÜZÜ 23.12.2015 21:46:18
SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ BEYLİKDÜZÜ`NDE ANILDI

Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii önünden başlayan ve eski Beylik Pazarı'nda son bulan yürüyüşün ardından  İhlas Marmara Koleji salonunda Anma Programı” gerçekleşti. Program Fatih Sultan Mehmet Camii'nde helva ikramıyla sona erdi.

Etkinliklere Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Adem Ünal katılırken Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun veya Belediye'den herhangi bir yetkilinin olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Beylikdüzü İlçe Kaymakamlığı, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Beylikdüzü İl Dernekler Platformu, AREV Vakfı, Beylikdüzü Kars-Ardahan-Iğdır (KAI) Derneği ve Beylikdüzü Kayak Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği ve Asbaşkanlığını Metin Karayazı'nın yaptığı Sarıkamış Şehitleri'ni Anma ve Saygı Yürüyüşü” ne Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Adem Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, MHP İlçe Başkanı Ali Aydın, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Aytaç Aydın, CHP Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Uğur Dağ, Sarıkamış Şehitler Platformu Başkanı Metin Karayazı, AREV Vakfı Başkanı Vehbi Orakçı, Beylikdüzü KAI Derneği Başkanı Gürsel İlgüz, STK Temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.