REİS DENİZ CANLILARI MÜZESİNE HAYRAN KALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filminin başrol oyuncusu Reha Beyoğlu, Deniz Canlıları Müzesi`ni gezdi.

BEYLİKDÜZÜ 4.11.2016 08:01:58
REİS DENİZ CANLILARI MÜZESİNE HAYRAN KALDI

Deniz Canlıları Müzesi'ne hayran kaldığını ifade eden Reha Beyoğlu ziyaret esnasında gazetecilerin sorularını cevapladı, 3 Mart 2017 tarihinde vizyona girecek film hakkında bilgiler verdi.

REHA BEYOĞLU İLE REİS' İN HAYATI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını anlatan "REİS" filmi oyuncusu Reha Beyoğlu film hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunurken bile heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmayan oyuncu Reha Beyoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan benzerliğinden son derece hoşnut olduğunu ifade etti ve şunları söyledi:

"Filmin adı halkın verdiği isim "REİS". Bu filmde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan' ın  çocukluk döneminden itibaren Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na kadar uzanan ve oldukça merak edilen hayat hikayesi beyazperdeye yansıtılıyor, filmin yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz üstlendi filmde Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ı  Özlem Balcı oynuyor."

Reha Beyoğlu ön elemelerde tam 200 kişi arasından seçildiğini, kendisinin tam bir Recep Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu hemşehrisi Cumhurbaşkanı ile birçok ortak yönlerinin bulunduğunu da ifade etti.

Beyoğlu konuşmasına şöyle devam etti:

“Rolümün hakkını en iyi şekilde vermek ve Cumhurbaşkanımızı layıkıyla canlandırabilmek için çok iyi çalıştım. Kasımpaşa'ya gittim, eski arkadaşlarıyla konuştum, yaşadığı semtleri gezdim. Cumhurbaşkanımızın fiziki özelliklerini inceledim, hareketlerinden tutun da gösterdiği reaksiyonlar, vücut dili ve duygusal anlarını analiz ettim ve çok güzel şeyler buldum.”

Beylikdüzü'nde Deniz Canlıları Müzesi'nin var olduğunundan haberdar olduğunu,herkes tarafından ziyaret edildiğini duyduğunu ve uzun süreden beri gelmek istediğini de dile getiren ünlü oyuncu Reha Beyoğlu, "Kenan ağabeyim ile biraraya geldiğim için çok mutluyum. Ben de kısa bir süre önce Beylikdüzü'ne taşındım, fırsat buldukça hem Kenan ağabeyimle hem de sizlerle daha çok karşılaşacağız biraraya geleceğiz" dedi.