Redoks Avcılar Tahtakale Kartallar U17 Şampiyonları Kupalarını aldı

Redoks Avcılar Tahtakale Kartallar U17 Şampiyonları Kupalarını aldı

SPOR 24.06.2023 20:54:00
Redoks Avcılar Tahtakale Kartallar U17 Şampiyonları Kupalarını aldı

 

İstanbul U17 B Ligi 19.Grupta ligin son haftasında Güzeltepespor'u 4-0 'lık farklı skorla yenerek şampiyon olan Redoks Avcılar Tahtakale Kartallar FK şampiyonluk kupalarını düzenlenen törenle aldılar.
U 17 B Ligi 19.Grupta büyük çekişmeye sahne olan müsabakaların ardından Avcılar ilçesini temsil eden Redoks Avcılar Tahtakale Kartallar FK grup şampiyonu olarak A Ligine çıktı. Avcılar Tahtakale Kartallar FK tesislerinde düzenlenen törenle şampiyon takıma kupa ve madalyaları verildi.
Avcılar Tahtakale Kartallar FK tesislerinde kupa ve madalya töreni düzenlendi. İASKF yönetim kurulu üyesi Timur Koç, Avcılar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Kara ,Avcılar Tahtakale mahallesi muhtarı Serkan Vatansever,Redoks Avcılar Tahtakale Kartallar FK Başkanı Yılmaz Canpolat,Redoks Avcılar Tahtakale Kartallar FK Sportif Direktör Turgut Öztürk, kulüp yöneticileri, sporcular ve aileleri katıldı. Şampiyon takıma kupasını  İASKF yönetim kurulu üyesi Timur Koç, İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez adına kupa ve madalyaları takdim edildi.
İASKF yönetim kurulu üyesi Timur Koç, tüm takımları özellikle gençleri yetiştiren antrenörleri ve onlara değer veren kulüp yöneticilerini tebrik ettiğini belirterek; Her Şeyden önce gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için sporun önemi büyük. Hangi branş olursa olsun gençlerin spor yapması gerekiyor. Ben bu gençlerin Avcılar ilçesini en iyi şekilde temsil ettiler ve Avcılar Tahtakale Kartallar FK başarıların devamını diliyorum dediler.
HABER / Yılmaz AKTEPE