Nefes kesen derbi Küçükçekmece Sinopspor'un 2-0

Bölgesel Amatör Futbol Lig’de (BAL) 24. Hafta 11.Grupta Küçükçekmece Sinopspor sahasında Çorluspor 1947 takımını ağırladı.

SPOR 6.04.2023 00:27:00
Nefes kesen derbi Küçükçekmece Sinopspor

 

Müsabakanın başından sonuna kadar   rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyan Küçükçekmece Sinopspor, 80 ve 90+4 .Dakikalar da İlyas'ın attığı gollerle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak taraftarlarına şampiyonluk yolunda büyük ümit verdi.
Küçükçekmece Metin Oktay Stadı' nda oynanan maçı Kırıkkale Bölgesi hakemlerinden Uğurcan Gökler, Mustafa Pelit ve Oğuz Akgün hakem üçlüsü yönetti. 

 

Maça kontrollü başlayan Küçükçekmece Sinopspor, kontrollü pas oyunu ile mücadelenin büyük bir bölümünde üstünlüğü elinde tuttu. Küçükçekmece Sinopspor  taraftarları maça yoğun ilgi gösterdi. Saatler öncesinden stada akın eden Küçükçekmece Sinopspor taraftarlar, Küçükçekmece Metin Oktay Stadı' nı bayram yerine çevirdi. Tribünleri sarı lacivert  atkı, bayrak ve dev posterlerle donatan taraftarlar tribünlerde görsel şölen oluşturdu.
İlk yarısı golsüz sona eren müsabakanın ikinci yarısında  Ertuğrul Yiğit'in talebeleri rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyarak , 80 ve 90+4 .Dakiklarda İlyas'ın attığı gollerle sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak rövanşı da almış oldu. 24.Hafta sonunda her iki takımda 55 puanla liderlik paylaştılar.
Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan "Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum.  Bizleri tribünlerden destekleyen taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkür ediyorum.  Bu ilçe şampiyonluğu hak ediyor"

Karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan , "Muhteşem desteği için taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu bir şampiyonluk maçı değildi. Önümüzdeki 2 hafta çok önemli bir maçlar var. 2 maçımızı da kazanıp liderliğimizi perçinlemek ve takımımızı finale taşımak istiyoruz. Bu ilçe şampiyonluğu hak ediyor. Yolun sonu şampiyonluk" dedi.
HABER / Yılmaz AKTEPE