Minik Asiye 37 gün sonra memleketi Gaziantep'te

Minik Asiye 37 gün sonra memleketi Gaziantep'te

31.01.2022 18:11:27
Minik Asiye 37 gün sonra memleketi Gaziantep

Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş, 37 gün süren tedavisinin ardından bugün Gaziantep’e döndü. Asiye ve ailesini havaalanında Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin çiçeklerle karşıladı.

GAZİANTEP (İGFA)- Gaziantep’ten helikopter ambulansla Antalya'ya sevk edilen ve Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından tedavisi üstlenilen Asiye Ateş geçirdiği bir dizi operasyonun ardından taburcu olarak bugün memleketi Gaziantep’e döndü. Minik Asiye’yi havalimanında GBB Başkanı Fatma Şahin ve Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Aksoy karşıladı. Minik Asiye’yi annesinin kucağında görenler duygu dolu anlar yaşadı.

Havalimanında yapılan karşılamada konuşan GBB Başkanı Fatma Şahin bir anne olarak 2 milyon insanın yaşadığı Gaziantep’e emanet hissi ile yaklaştığını belirterek, “Yüreğimdeki heyecanı size anlatamam. 55 yıllık hayatımda en heyecan duyduğum anlardan birini yaşıyorum. Bebeğimiz şu anda hakikaten çok sağlıklı.

Bunu tesis eden Sayın Cumhurbaşkanımız var. ‘Beni Türk doktorlarına emanet edin’ diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün aslında verdiği bir örnek var. Bugün Ömer Hoca ile doktorlarımızla, doktorlarımızın kalifikasyonu ile yürüyoruz. Ömer hocamıza, rektör hanıma çok teşekkür ediyoruz. Sağlık bakanımız ve adalet bakanımız birebir uğraştılar. Milletvekillerimiz birebir takip ettiler. Burada valim her şeyini takip etti. Hüseyin kardeşimizin hem iş sorunu çözüldü hem ev sorunu çözüldü. Biz on gün önce bütün ekibi, sağlık işleri, sosyal işler başkanlığımızı gönderdik. Bize düşen büyükşehir olarak yapılması gereken ne varsa yapalım diye. Bütün ihtiyaçlarını gidermek için çalıştık. Bundan sonrası da bize emanet. Tekrar geçmiş olsun. İnşallah bundan sonra bu olaylar yaşanmasın diye de her türlü tedbiri almaya devam ediyoruz.” dedi.


Haber Kaynak : İGF