Mehmet Tekinöz, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü bünyesinde Et Kombinası Müdürlük görevinde bulunan Veteriner Hekim Mehmet Tekinöz bir basın toplantısı düzenleyerek Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

19.03.2023 16:26:00
Mehmet Tekinöz, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı

 

Memleketi Beyşehir’de gazetecilerle bir araya gelen Tekinöz, uzun yıllar görev yaptığı ve tecrübe sahibi olduğu gıda, tarım ve hayvancılık alanlarında Beyşehir’de bulunan potansiyelin daha da iyi değerlendirilebileceğini ifade etti.

 

“Gayret bizden, takdir Allah’tandır. Et ve Süt Kurumu İşletme Müdürlüğü görevimden istifa ederek 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel seçiminde Ak Parti’den Konya milletvekili aday adayı oldum. İnanıyorum ki seferden sorumluyuz zaferden değil. ‘’Türkiye Yüzyılı’’ inşasında safımız belli olsun gayesiyle çıktığımız bu yolda destek ve dualarınızı bekliyorum.”

 

Tekinöz Türkiye’ nin içinde bulunduğu günlerin oldukça zor olduğunun altını çizerek “ülkemiz zor zamanlarda geçiyor, özellikle siyasette ülkeye hizmet değil de kişisel istikbalini düşünen insanlar hızla saf değiştiriyor, böylesi bir ortamda safım belli olsun diye ve ülkeme ve bölgeme elimden gelen hizmetin en iyisini yapmak için aday adayı olduğumu açıklıyorum” ifadelerinde bulundu.

 

 

MEHMET TEKİNÖZ KİMDİR?

1966 yılında Beyşehir’ de dünyaya gelen Mehmet Tekinöz ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Beyşehir’ de tamamladı. 1988 yılında Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’ nden mezun oldu. Uzun yıllar Serbest Veteriner Hekimliği yaptı.

2004-2010 yılları arasında Beyşehir Ticaret Odası Başkanlığı ve TOBB Ekonomik Komisyon üyeliğinde bulundu.

Et ve Süt Kurumu bünyesinde çeşitli bölgelerde veteriner hekimlik ve kombina müdürlüğü görevlerinde bulunan Mehmet Tekinöz 17 Mart Cuma günü resmen aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğünde kurum müdürü olarak görev yapan Tekinöz evli ve 4 çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler: Mehmet Tekinöz Parti Milletvekili Adayı