Marmara` da İki Adet Köpekbalığı Yakalandı

Marmara`da yakalanan iki adet köpek balığı Balıkçı Kenan Tesisleri`nde görücüye çıktı

ARŞİV 1.11.2013 19:48:46
Marmara` da İki Adet Köpekbalığı Yakalandı

Balıkçı Kenan Balcı biri 1 Ton ağırlığında 5 metre uzunluğunda, diğeri 700 kilo ağırlığında 3.5 metre uzunluğundaki iki köpekbalığı 2 gün ziyaretçilere açık tutulacağını 4 Kasım Pazartesi günü ise kanser hastalarının tedavisinde tüketilmek üzere vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacağını söyledi.

 

Köpekbalıklarının hamsi avcısı olduğunu ve hamsi sürüsünün peşine takılarak Karadeniz'den Marmara'ya gelmiş olabileceğini söyleyen Balcı, "Marmara'da şu sıralar hamsi ve İstavrit bolluğu yaşanıyor. Köpekbalıklarının hamsi ve İstavrit sürülerinin peşine takılarak geldiğini sanıyoruz" diye konuştu.

 

Marmara Denizi Beylikdüzü açıklarında yakalanan camgöz cinsi köpekbalıkları hakkında basın mensuplarına bilgi veren Balıkçı Kenan Balcı, köpekbalıklarının dişlerinin keskinliğini de, palamut balığını köpekbalığının dişleriyle doğrayarak gösterdi.

 

KÜRŞAT TÜZMEN  KÖPEK BALIĞI ETİ YİYEREK KANSERİ YENDİ

Kanser hastaları tarafından köpekbalığı etine yoğun bir talep geldiğini söyleyen Balıkçı Kenan,  "Eski Bakanımız Kürşat Tüzmen'in kanser hastalığını köpekbalığı eti yiyerek yendiğini duyan herkes soluğu burada alıyor. Sürekli olarak yakalanamayan köpekbalıklarının etini talep eden müşterilerimize ücretsiz olarak dağıtacağız. Köpekbalığı dağıtımımız 4 Kasım Pazartesi günü başlayacak" dedi.

 

www.beyhaber.com