Manisa Kırıkağaç'ta öğrencilerden arıtma tesisine ziyaret

Manisa Kırıkağaç'ta öğrencilerden arıtma tesisine ziyaret

6.03.2022 10:05:45
Manisa Kırıkağaç

Manisa'da MASKİ Genel Müdürlüğü Kırkağaç Karakurt Atıksu Arıtma Tesisinde Karakurt 75. Yıl İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencilerini ağırladı. Öğretmenleri eşliğinde tesisi gezen öğrenciler, atıksuyun arıtılma süreci hakkında detaylı bilgi alma ve inceleme yapma imkanı buldular.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, her yaştan öğrencinin gelişimine katkı sağlamak amacıyla organize ettiği teknik gezilerini sürdürüyor.

Bu kapsamda MASKİ, Kırkağaç’ta Karakurt 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerini mahallede yer alan atıksu arıtma tesisinde konuk etti.

Öğrenciler, MASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığında Kimya Mühendisi olarak görev yapan Fatma Asena İbrim ve öğretmenleri ile birlikte Karakurt Atıksu Arıtma Tesisini gezdi.

Atıksu arıtım sürecini yakından izleme fırsatı bulan öğrenciler, tesisle ilgili sorularını yetkili personele yönlendirerek atıksu arıtımı hakkında bilgi sahibi oldu.

Düzenlenen teknik geziden büyük memnuniyet duyan öğrenci ve öğretmenler, öğrenime sağladığı destekten ötürü MASKİ’ye teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : İGF