Malatya'da E-KPSS kurslarından 500 engelli vatandaş istihdam edildi

Malatya'da E-KPSS kurslarından 500 engelli vatandaş istihdam edildi

24.12.2021 15:15:55
Malatya

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırma adına birçok yenilik hayata geçiriliyor.

MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında devam eden sanatsal kurslarla birlikte E-KPSS kursları da veriliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda düzenlenen E-KPSS kurslarına devam edenlerden 500 engellinin kamuda istihdam edildikleri belirtilerek, yeni dönem kurs kayıtlarının da başladığı bildirildi. Büyükşehir Belediyesinin vereceği 2022 yılı E-KPSS kursu için başvuru yapmak isteyenlerin Kernek Külliyesi içerisinde bulunan Üstat Hüsamettin Yıldırım Engelli Koordinasyon Merkezine müracaat edebilecekleri dile getirildi.

E-KPSS kurs kaydı için Kernek Külliyesinde bulunan Üstat Hüsamettin Yıldırım Engelli Koordinasyon Merkezi’ne gelen kursiyerler, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve kendilerine yardımcı olan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı ve personellerine teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : İGF