Küçükçekmecespor ilk yarıda bitirdi

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman'da ikinci hafta A Grubunda İBB Florya Şenlikköy Stadı' nda Küçükçekmecespor,Beşyüzevlerspor'u 1-0 mağlup etti.

SPOR 30.04.2023 23:23:00
Küçükçekmecespor ilk yarıda bitirdi


İBB Florya Şenlikköy Stadında yoğun güvelik altında oynan maçı BBP Küçükçekmece ilçe Başkanı  ve İstanbul 3.Bölge Milletvekil adayı Mehmet Cem Özel,Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi Emre Alageyik,Küçükçekmece Sinopspor kulüp Başkanı Rafet Orhan,Yükselen Mimaroba Spor kulüp Başkanı Rasim Yüksel,Bİ insan Dernek Başkanı Naser Serbest,Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş,Küçükçekmece Belediye Başkan Danışmanlarından Abdullah Kaya,Bektaş Davutoğlu yanı sıra çok sayıda sporsever izledi.

Süper Amatör Lig Klasman'da ilk hafta Taçspor'a mağlup olan Küçükçekmecespor ,grubun güçlü takımlarında Beşyüzevlerspor karşında 17.Dakikada Koray Şengül'ün attığı golle karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 yeşil-beyazlılar ın üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda ise gol arayışlarını sürdüren Küçükçekmecespor bir türlü aradığı golü bulamayınca sahadan 1-0  galip ayrılan takım oldu. Yeşil-beyazlı oyuncular karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte galibiyet sevincini taraftarı ile paylaştı.


HABER /  Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Küçükçekmecespor yarıda bitirdi