Küçükçekmece Tokat Bereketli Spor tesis istiyor

İstanbul 1.Amatör Ligde şampiyonluğa oynayan Küçükçekmece Tokat Bereketlispor kendilerine ait bir tesis istiyor.

SPOR 10.01.2023 21:18:00
Küçükçekmece Tokat Bereketli Spor tesis istiyor

Küçükçekmece Tokat Bereketli Spor Kulüp Başkanı İsmail Polat, Küçükçekmece Belediye Başkanımız Kemal Çebi söz verdi” diye konuştu.
Kulüp Başkanı İsmail Polat, kulübümüz kurulduğu yıldan beri üyelerin vermiş olduğu desteklerle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için çalışıyoruz.Hem de kulübe kalıcı gelir getirmek için mücadele ediyoruz.
Amatör kulüpler olarak çok problemimiz var. Bu çok az biliniyor ya da hiç değinilmiyor, ilgilenilmiyor. Buna bir el atılırsa inanılmaz şeyler olur. Amatör ruh profesyonel ruhtan daha önemlidir. Çünkü biz de para geçmiyor. Ruhla oynuyoruz, Türkiye'mizde yıllardır aynı problemler var.
Özellikle alt yaş liglerinde mücadele eden ve genç oyunculara şans veren kulübümüz kendine ait tesis istiyor. Tokat Bereketlispor olarak gece geç saatlerde idman yapıyoruz kendimize ait tesilermizi olursa  altyapıda çok büyük başarılar elde edeceğimizi inanıyorum.Küçükçekmece Belediye Başkanımız Kemal Çebi söz verdi. İnşallah en kısa sürede bu istediğimizin yapılacağını düşünüyoruz dedi.
HABER / Yılmaz AKTEPE